ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αισιοδοξία για την πρώτη

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ξεκίνημα λοιπόν και για την Ομόνοια στη φετινή σεζόν. Στις 18:30 οι «Πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Ο κόσμος θα βρεθεί στο «Ηλίας Πούλλος» όπου θα δει τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιούν τη πρώτη προπόνηση για φέτος σ’ ένα διαφορετικό ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα γεμάτο φιλοδοξίες και όνειρα για κάτι διαφορετικό.

Πάνε χρόνια τώρα που η Ομόνοια κινείται στη μετριότητα. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που οι «Πράσινοι» κατέκτησαν το τελευταίο τους τρόπαιο και έτσι σήμερα ξεκινά η σεζόν με την ελπίδα πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Με την ελπίδα πως η Ομόνοια θα είναι η ομάδα που όλοι θέλουν. Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και είναι στο χέρι του Πάμπου και των ποδοσφαιριστών ώστε να γυρίσουν το θέμα στα θετικά.

Και αυτό γιατί μετά από χρόνια οι «Πράσινοι» δεν θα έχουν τη μουρμούρα του καλοκαιριού. Δεν θα έχουν την αρνητικότητα της μη επιτυχίας στην Ευρώπη. Φέτος τα πάντα θα ξεκινήσουν με ηρεμία και έτσι αυτό μπορεί να είναι και πλεονέκτημα για τον Πάμπο και τους ποδοσφαιριστές του.

Στην πρώτη επίσημη τα βλέμματα θα στραφούν στους πέντε νέους ποδοσφαιριστές. Τζαΐλσον, Κάι, Καντέ, Κανού και Σοάρες θα είναι τα νέα πρόσωπα. Οι πρώτοι τέσσερις έχουν κλείσει, ενώ ο τελευταίος θα υπογράψει αν όλα κυλήσουν ομάδα με τις ιατρικές εξετάσεις του και τα εργομετρικά. Σήμερα λοιπόν αναμένεται η ανακοίνωση του Σοάρες και το επίσημο φιρμάνι του Τζαΐλσον. Η χρονιά ξεκινά γεμάτη φιλοδοξίες και στο «Πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει η αισιοδοξία πως με τον Πάμπο στο τιμόνι, η ομάδα θα κάνει στροφή προς τις επιτυχίες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση