ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναμένοντας τον Πιτ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το κεφάλαιο τερματοφύλακας στην Ομόνοια παραμένει ανοικτό εδώ και καιρό. Το όνομα που έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό και το φλερτ είναι έντονο είναι αυτό του Ολλανδού Πιτ Φελτχάουζεν. Στο Ολλανδό έχει αποσταλεί συμβόλαιο και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή. Βέβαια όσο αυτή αργή τόσο πιο εύκολα μπορεί να στραβώσει το όλο θέμα.

Οι μέρες περνάνε λοιπό και ο Ολλανδός δεν στέλνει το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο Πάμπος Χρίστοδούλου αλλά και οι συνεργάτες του είναι υποχρεωμένοι να δουν άλλες περιπτώσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την περίπτωση του Πιτ Φελτχάουζεν. Αντίθετα στην Ομόνοια εδώ και καιρό κυνηγούν τον Ολλανδό μιας και θεωρούν πως αν φορέσει τα χρώματα της ομάδας τότε οι «Πράσινοι» θα βγουν πραγματικά κερδισμένοι.

Έτσι ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ουσιαστικά έτοιμο το plan b σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Ολλανδού. Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο τεχνικός της Ομόνοιας ρίχνει ματιές στη Λατινική Αμερική ενώ υπάρχει και μια περίπτωση από Ευρώπη. Το σίριαλ του τερματοφύλακα πάντως αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα στην Ομόνοια μιας και μιλάμε για μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στις οποίες ο Πάμπος Χριστοδούλου προκρίνει ενίσχυση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X