ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κέρκυρα για Άρνασον

Ο Ισλανδός διεθνής αμυντικός της Ομόνοιας φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Κέρκυρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.

Δείτε το δημοσίευμα αυτούσιο:

Ο θηριώδης στόπερ, εκ των αρχηγών της Εθνικής Ισλανδίας, Κάρι Άρνασον, είναι ψηλά στη λίστα της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί στην επτανησιακή ομάδα, η οποία "καίγεται" για ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Τον Ιανουάριο ο Άρνασον υπέγραψε στην Ομόνοια, με την οποία κατέγραψε οκτώ συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ σε 608 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι 60 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα.

Το 1999 ήταν στην Víkingur της χώρας του, αλλά και στην Κ19 της Valur. Ακολούθησε η Djurgardens (Σουηδία), η Aarhus (Δανία), Esbjerg (Δανία), Πλίμουθ (Αγγλία), Αμπερντίν (Σκωτία), Ρόδεραμ (Αγγλία) και Μάλμε (Σουηδία). Ο πολύπειρος στόπερ είναι εν ενεργεία διεθνής και μπορεί να παίξει και στο χώρο του κέντρου.

Ο Άρνασον λοιπόν έχει προταθεί στην Κέρκυρα και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση