ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξεκινάμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων», Ανδρέας Πασιουρτίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Μάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη:

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Πασιουρτίδη:

«Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τα εργομετρικά τους. Θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, θέληση και αποφασιστικότητα».

Για το ενθουσιασμό του κόσμου και τα εισιτήρια διαρκείας:

«Είναι πολύ θετικό το ότι ο κόσμος είναι αισιόδοξος. Αυτός ο ενθουσιασμός εκφράζεται έμπρακτα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας . Είμαστε σχεδόν στα 4300 και θέσαμε σαν στόχο τα εφτά χιλιάδες διαρκείας. Κατά το φετινό καλοκαίρι που δεν έχουμε έσοδα, τα διαρκείας είναι μια οικονομική ένεση και για τα τρέχοντα έξοδα του σωματείου. Τη δεδομένη στιγμή η μεγαλύτερη βοήθεια προέρχεται από τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας».

Για το μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Είναι δεδομένες οι τρεις ανακοινώσεις. Είμαστε σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι την τρέχουσα βδομάδα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις. Ο στόχος μας είναι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να έχουμε το ρόστερ συμπληρωμένο σε ένα μεγάλο βαθμό και να μείνουν μόνο κάποιες πινελιές που θα μπουν σε μεταγενέστερο στάδιο».

Για το αν θα αυξηθεί το μπάτζετ:

«Τηρούμε ευλαβικά το μπάτζετ του σωματείου, γνωρίζοντας όλοι την κατάσταση του σωματείου. Αν τα εισιτήρια διαρκείας μας το επιτρέψουν μπορεί να αυξήσουμε ελαφρώς το μπάτζετ σε ποσοστό αμελητέο».

Για τον Αραούχο:

«Έχει έρθει για κάποιες επαφές. Προς το παρών δεν μπορούν να πούμε κάτι άλλο. Όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερωθεί ο κόσμος».

Για την μικρή καθυστέρηση που παρατηρείται στις μεταγραφές:

«Ο προπονητής χτυπά τους στόχους που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για αυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν και μέρες. Όλοι οι παίκτες οι οποίοι προσπαθούμε να κλείσουμε είναι οι πρώτοι στόχοι του προπονητή. Δεν θα βιαστούμε να κλείσουμε κανένα παίκτη. Θέλουμε να μετατρέψουμε την αποτυχία μας να βγούμε στην Ευρώπη από μειονέκτημα σε πλεονέκτημα».

Για την ονοματολογία των τελευταίων ημερών:

«Αν μπούμε στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης ονομάτων δεν θα σταματήσουμε. Να μου επιτρέψετε να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ουσία να γίνεται κάτι τέτοιο».

Για το κεφάλαιο των αποχωρήσεων:

«Είμαστε διαπραγματευση μαζί τους. Κάποιοι είναι σε αναζήτηση ομάδας. Είναι ένα λεπτό θέμα και για αυτό καλύτερα να μείνουμε ως εδώ».

Για το αν προγραμματίστηκε κάποιο φιλικό στην Κύπρο:

«Το μόνο φιλικό το οποίο θα γίνει στην Κύπρο είναι η τιμητική του Ηλία Χαραλάμπους. Μόλις ζήτησε την ομάδα για την τιμητική του δεν διστάσαμε ούτε λεπτό να την παραχωρήσουμε. Σίγουρα θα γίνει μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία».

Για το αν θα γίνει φιλικό με γνωστή ομάδα του εξωτερικού:

«Ναι αυτός είναι στόχος. Θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό φιλικό με ένα εμπορικό αντίπαλο από το εξωτερικό. Σίγουρα θα είναι μια καλή πηγή εσόδων. Γίνονται προσπάθειες όμως δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι περισσότερο για την ώρα».

Το μήνυμα του κ. Πασιουρτίδη προς τον κόσμο της Ομόνοιας:

«Ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο. Να είναι σίγουρος ότι όλο το οικοδόμημα της Ομόνοιας δουλεύει καθημερινά για να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X