ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπολάτι: «Έρχομαι…»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Οι προσπάθειες που καταβάλλουν εδώ και εβδομάδες ο Πάμπος Χριστοδούλου με τους συνεργάτες του, καθώς και η διοίκηση της Ομόνοιας, με στόχο να ολοκληρώσουν κάποιες σημαντικές μετεγγραφές, άρχισαν να καρποφορούν. Το παζλ άρχισε να παίρνει σιγά σιγά μορφή και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθούν και άλλα, σημαντικά κομμάτια.

Μετά τους Καντέ και Κάι, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Κανού, στην Κύπρο έφθασε και ο Τζαΐλσον Αραούχο (δεξιός μπακ), ενώ συμφώνησαν σε όλα και με τον Λεονάρντο Γκονζάλες. Ο τελευταίος αναμένεται πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει το δρόμο για την Κύπρο, για το τυπικό της ολοκλήρωσης τη μετεγγραφής του στο «τριφύλλι».

Ο Γκονζάλες πολύ πιθανόν να μην είναι ο μοναδικός Αργεντινός που θα φορέσει το τριφύλλι στο στήθος την επόμενη περίοδο, αφού σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Μάριο Μπολάτι. Τις προηγούμενες μέρες προέκυψαν θετικές εξελίξεις και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο 31χρονος πρώην διεθνής Αργεντινός μέσος έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις και ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια.

Πλέον, εναπόκειται στον Πάμπο Χριστοδούλου να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Μπολάτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα του τεχνικού της Ομόνοιας βρίσκεται ακόμα μία σπουδαία περίπτωση αμυντικού μέσου, η οποία φαίνεται να αποτελεί την Νο1 επιλογή του. Η εν λόγω περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο, ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό, με τον Κύπριο τεχνικό να παίρνει την τελική του απόφαση για τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για ενίσχυση στον «άσο». Πέραν από την περίπτωση του Ολλανδού τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν, την οποία συνεχίζουν να κυνηγούν οι «πράσινοι», φαίνεται πως άνοιξε νέος κύκλος αξιολόγησης ονομάτων για τη θέση.

Στόχος για τους «πράσινους» είναι να κλείσουν και αυτή τη σημαντική εκκρεμότητα, όπως και ένα μεγάλο ποσοστό του μετεγγραφικού σχεδιασμού, πριν από την επίσημη έναρξη των προπονήσεων, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (3 Ιουλίου).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X