ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βδομάδα ανακοινώσεων

Η Ομόνοια μπαίνει σε μια καθοριστική βδομάδα που αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις που θα αφορούν μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

«Τελειωμένη» θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζαϊλσον Αραούχο. Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό συμφωνία ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ποδοσφαιριστή και πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι, με τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των συμβολαίων.

Τα «πράσινα» προβάρει και ο Αργεντινός Λεάντρο Γκονζάλες. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Ο Γκονζάλες αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός πιστεύει ακράδαντα ότι ο Αργεντινός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία.

Οι μεταγραφικές διεργασίες των «πρασίνων» αναμένεται να ενταθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κι άλλες  εξελίξεις-ανακοινώσεις, πέραν από τις περιπτώσεις δυο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X