ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συμφώνησε με Αργεντίνο

Χθες γράφαμε ότι η ενίσχυση της Ομόνοιας δεν σταματά στον Κανού και πως ο Πάμπος Χριστοδούλου συνεχίζει να ψάχνει τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα. Σε αυτά τα πλαίσια ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται ότι έκλεισε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από την χώρα του Ταγκό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή ο Λεάντρο Γκονζάλες έρχεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Πρόκειται για 31χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο ενώ μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Από τον Γενάρη του 2015 αγωνίζεται στην Ατλέτικο Τουκουμαν όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Το δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Γκονζάλες αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αναφέροντάς τους για την πρόταση που έχει από την Κύπρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το δημοσίευμα της ιστοσελίδας είναι σωστό αφού ο ποδοσφαιριστής έδωσε προχθές τον τελευταίο του αγώνα με την πρώην πλέον ομάδα του. 

Ο Λεάντρο Γκονζάλες εντός της εβδομάδας που μας έρχεται αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Επομένως μπήκε ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της φετινής Ομόνοιας.

Εκ πρώτης φαίνεται να είναι μια πολύ καλή κίνηση αφού ο ποδοσφαιριστής ξόδεψε όλη του την καριέρα στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής καταγράφοντας πάρα πολλές συμμετοχές.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση