ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν σταματά στον Κανού

Η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες τον Κανού και στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σιγά σιγά άρχισε να κτίζεται κάτι καλό. Ο Πάμπος Χριστοδούλου με την απόκτηση του Βραζιλιάνου θεωρεί ότι βρήκε τον παίκτη που έψαχνε όσο αφορά τη θέση του «10αριού» και τώρα μπορεί να συνεχίσει το σαφάρι του για τους επόμενους.

Ο Κύπριος τεχνικός δίνει πολύ έμφαση στον άξονα αφού γνωρίζει ότι είναι ένας νευραλγικός χώρος κυρίως για τις ομάδες που κτίζει ο ίδιος. Είναι γι’ αυτό που η αναζήτηση για παίκτες που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή δεν σταματά στην απόκτηση του Κανού. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές με συγκεκριμένους στόχους ενώ παράλληλα τρέχουν και το κομμάτι των ανανεώσεων.

Μια θέση στην οποία ο Πάμπος Χριστοδούλου φαίνεται ότι δίνει έμφαση προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής είναι αυτή του ανασταλτικού χαφ. Ο Κύπριος τεχνικός ψάχνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον ποδοσφαιριστή αυτό και θέλει να πετύχει κέντρο με την επιλογή του. Συγκεκριμένα αναζητά ένα παίκτη «σκυλί» μέσα στο γήπεδο που θα μπορεί να διανύσει πάρα πολλά χιλιόμετρα και θα τρέχει διαρκώς. Βέβαια τέτοιοι παίκτες συνήθως κοστίζουν και λίγο παραπάνω και είναι γι’ αυτό που πρέπει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να κάνει λίγη περισσότερη υπομονή.

Εξελίξεις ίσως έχουμε σύντομα και όσο αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να κρατήσει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που απέδειξαν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Τέτοιοι είναι οι Μάριος Δημητρίου, Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ρενάτο Μαργκάσα με τους οποίους υπάρχουν ή θα υπάρξουν επαφές για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Πιο δύσκολη περίπτωση όπως είναι φυσιολογικά θεωρείται αυτή του Άγγλου επιθετικού αλλά στην Ομόνοια αισιοδοξούν ότι θα έχουν θετική κατάληξη. Τέλος εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει στην Κύπρο και ο Τζαΐλσον Αραούχο για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X