ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι’ αυτό επέλεξε τον Κανού

Ο Κανού είναι το τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας, με τους «πράσινους» να κινούνται με μυστικότητα και να φέρνουν στην Κύπρο τον Βραζιλιάνο μέσο για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και θεωρεί ότι μπορεί να κλείσει κάποιες θέσεις στον άξονα. Πρώτα αυτή του επιτελικού μέσου, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου.

Ο παίκτης πέρασε χθες από εργομετρικά, τα οποία έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, παρά την αποχή του, λόγω της αποχώρησης του από την ομάδα της Ταϊλάνδης.

Να σημειώσουμε ότι ο λόγος της έφυγε από την ομάδα της Ταϊλάνδης ήταν επειδή ήθελαν να παίζει «κόφτης» και κυρίως σέντερ μπακ.

Είναι παίκτης με εμπειρία από Ευρωπαϊκούς αγώνες, τόσο του League και Europa League. Ενώ, κέρδισε και 3 πρωταθλήματα με Άντερλεχτ, όπου πέρασε και τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια. Συνεπώς, με απλά λόγια είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και αυτό αναμένει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Από ‘κει και πέρα, σήμερα θα βρίσκεται στην Κύπρο ο Τζαϊλσον Αραούχο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ομόνοια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X