ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ε-Ε-Ερχονται!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και φαίνεται να μην έχουν επιστροφή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο μετεγγραφών, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες. 


Μία από τις μετεγγραφές είναι γνωστή και αναμενόμενη. Αφορά στον Τζαΐλσον Αραούχο, με τον οποίο έχει προκύψει συμφωνία εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όπως πληροφορούμαστε, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο μέχρι την Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ενεργοποιηθεί η καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τζαΐλσον δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αναμένουν οι «πράσινοι» στην Κύπρο. Τα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένεται να αφιχθεί ποδοσφαιριστής με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία, για τις τελικές επαφές και τα ιατρικά τεστ. Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που ήταν ψηλά στη λίστα του Πάμπου Χριστοδούλου για τη θέση που αγωνίζεται και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εξέλιξη της ολοκλήρωσης της μετεγγραφής του.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι επαφές και με άλλους μετεγγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις με κάποιον ή κάποιους εξ αυτών.

Η ολοκλήρωση 2-3 ποιοτικών μετεγγραφών ήταν κάτι που προανήγγειλε και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, στην πρόσφατη συνάντηση της διοίκησης με φίλους της ομάδας στο Fan Club στην Λακατάμεια και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα λόγια του θα γίνουν πράξη εντός των επόμενων ημερών.

Στους παίκτες που συμφώνησαν ή είναι κοντά σε συμφωνία, δεν βρίσκεται το όνομα του Αντρέ Σάντος, αφού φαίνεται να προκύπτει οριστικό ναυάγιο μεταξύ των δύο πλευρών λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του Πορτογάλου μέσου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X