ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρέσει αλλά... δεν άρεσε!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση ολοκλήρωσε την δεύτερή της μετεγγραφή η Ομόνοιας. Χθες το πρωί ανακοινώθηκε η καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, Κάι, και εντός της ημέρας – αφού δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τα ιατρικά – αναμένεται να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Με αυτό τον τρόπο έγινε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την θωράκιση της αμυντικής γραμμής, που ήταν και ο πρώτος στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου. Έχει ήδη αποκτηθεί ο Μαμαντού Καντέ (αριστερός μπακ), προ των πυλών είναι ο Τζαΐλσον Αραούχο (δεξιός μπακ) και προσπάθεια είναι για απόκτηση ενός ακόμη στόπερ ο οποίος θα έχει βασικό ρόλο στην επόμενη σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του ο Πάμπος Χριστοδούλου, είναι ο Σενεγαλέζος αμυντικός, Παπά Καλιφά Σανκαρέ. Στην φετινή σεζόν ο 32χρονος στόπερ φόρεσε την φανέλα της Κάντιθ, με την οποία διεκδίκησε την άνοδο στην Primera Division. Στον ψεσινό επαναληπτικό ημιτελικό των πλει-οφ ανόδου ηττήθηκε 1-0 από την Τενερίφη (κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με το ίδιο σκορ) και έχασε την πρόκριση για τον τελικό – με αντίπαλο την Χετάφε – αφού είχε χειρότερη βαθμολογική θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Η παρουσία του πρώην αμυντικού των Ολυμπιακού Βόλου (2010/11), Άρη Θεσσαλονίκης (2011/12) και Αστέρα Τρίπολης (2012-13 και 2014-2016) στο ψεσινό ήταν από μέτρια έως κακή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Σε περίπτωση που ο τεχνικός της Ομόνοιας περίμενε το χθεσινό παιχνίδι για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, τότε πολύ πιθανόν να έχει αλλάξει γνώμη.

Επειδή όμως γνωρίζει πολύ καλά τον Σανγκαρέ από την θητεία του στη Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει συλλέξει πληροφορίες και γαι την παρουσία του στην Segunda Division, δύσκολα θα... μετανιώσει για την επιλογή του 32χρονου Σενεγαλέζου. Πλέον, ο Σανγκαρέ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κάντιθ (έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου) και πολύ σύντομα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το μέλλον του, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να εύχεται ότι θα είναι άμεσα συνυφασμένο με την Κύπρο και την Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση