ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρέσει ο Σανκαρέ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ομόνοια τρέχει και ο Πάμπος Χριστοδούλου αξιολογεί αρκετές περιπτώσεις. Ένας παίκτης που ίδιος ξεχώρισε και του αρέσει είναι ο κεντρικός αμυντικός Πάπα Καλίφα Σανκαρέ.

Πρόκειται για 32χρονο κεντρικό αμυντικό από την Σενεγάλη. Ο Σανακαρέ είναι γνωστός στο κοινό της Κύπρου από το πέρασμα του στην Ελλάδα που έμεινε για 5 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπουλόν το 2005. Το 2007 πήγε στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και τον επόμενο χρόνο στην Οστένδη. Έπειτα από μια γεμάτη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Μονς. Το 2010 ο Σανκαρέ βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου όπου έμεινε για ένα χρόνο. Έπειτα φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης. Το 2013 ο Σανκαρέ βρέθηκε στην Αλ Αραμπί του Κουβέιτ για να επιστρέψει και πάλι στον Αστέρα το 2014. Μετά τον Αστέρα πήρε μεταγραφή στην Καδίθ ΚΦ όπου μέτρησε 25 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση που ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του, μιας και τον γνωρίζει από την παρουσία του στην Ελλάδα. Παράλληλα ο Κύπριος τεχνικός έψαξε για την παρουσία του στην Καδίθ. Το όλο θέμα είναι ανοικτό και σύντομα θα φανεί αν το ενδιαφέρον καταλήξει σε συμφωνία ή όχι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση