ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«18 000 ευρώ στα ταμεία της Ομόνοιας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 σχετικά με την χθεσινή συγκέντρωση στο οίκημα των οργανωμένων.

Αναλυτικά:

«Όταν ανακοινώναμε την χθεσινή εκδήλωση σε καμιά περίπτωση δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση από τον πράσινο λαό. Μετά από την πιο αποτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας, χωρίς ανακοινώσεις παικτών και πριν ακόμα την έναρξη της προετοιμασίας ο κόσμος κατέκλεισε τον Κεντρικό δείχνοντας την στήριξη του στην προσπάθεια αναγέννησης της Βασίλισσας.

CYTAVISION - Live Sports
Lega Basket Serie A - Finals. Αύριο Παρασκευή 16/6 @ 22:15, Trentino - Venezia(Game 4), Cytavision Sports 6.
Μερικές εκατοντάδες ο κόσμος που πέρασε από το Fan Club, μας χαροποίησε ιδιαίτερα που είδαμε αρκετούς να φέρνουν και τα παιδιά τους. Από η ώρα 18.00 μέχρι αργά κόσμος ερχόταν και έφευγε άλλοι για Season, άλλοι για την παρουσίαση του Oμόνοια Premium και άλλη για την συζήτηση με το Δ.Σ.

Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση και όσον αφορά τα Season Ticket ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι από την χτεσινή εκδήλωση η Ομόνοια σε μια νεκρή περίοδο έβαλε στο ταμείο της κάπου στις 18.000. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τα χτεσινά Season Ticket που εκδόθηκαν για την Βόρεια αλλά και με αυτά που είχαν εκδοθεί τις προηγούμενες μέρες έχουμε ισοφαρίσει τον περσινό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας στην Βόρεια ενώ έχουμε και ακόμα 2 μήνες μπροστά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να εκδώσουμε ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.

Έντονη και δυναμική ήταν και η συζήτηση που ακολούθησε με το Δ.Σ. Μια ένταση που δείχνει ότι είμαστε ακόμα εδώ παθιασμένοι και έτοιμοι να γυρίσουμε τον τροχό. Από τις λίγες φορές που το Δ.Σ είχε την ευκαιρία να ακούσει και να απαντήσει στο πιο δυναμικό και ίσως και πιο απογοητευμένο κομμάτι του πράσινου λαού. Ακόμα και μετά το τέλος της εκδήλωσης κάποια μέλη του Δ.Σ έμειναν στο σύνδεσμο κουβεντιάζοντας με τον κόσμο σε πηγαδάκια για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση