ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισε η πόρτα για Μαλέκκο

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επέλεξε ο όμιλος παλαιμάχων της Ομόνοιας να κλείσει το θέμα που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή Κώστα Μαλέκκου σε φιλικό παιχνίδι.

Μέσω ανακοίνωσης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί στις τάξεις του το Μαλέκκο και καλεί σε συστράτευση τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τις πρόσφατες έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από διάφορες πλευρές, ένεκα της συμμετοχής του Κώστα Μαλέκκου σε ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων, το Δ.Σ. του ομίλου θέτει πρώτιστη προτεραιότητα την συνοχή και την ενότητα των μελών του ομίλου. Οι άριστες σχέσεις του Ομίλου με όλα τα άλλα οργανωμένα σύνολα και ιδιαίτερα με το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ , είναι επίσης προτεραιότητα μας. Ως εκ τούτου επιθυμούμε να βάλουμε τέλος στα οποιαδήποτε σχόλια και αντιδράσεις με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό. Για αυτό το λόγο, η ένταξη του Κ. Μαλέκκου στους κόλπους του ομίλου παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποκλείεται.

Με την ευκαιρία, απευθύνουμε έκκληση ενότητας προς όλους τους οπαδούς και φίλους της αγαπημένης μας ομάδας και τους καλούμε όπως συστρατευτούν για να ανέβει η Ομόνοια εκεί που πραγματικά της αξίζει. Στόχος και σκοπός της ίδρυσης του Ομίλου Παλαιμάχων ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η συστράτευση, συμπόρευση και στήριξη του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας.

Όμιλος Παλαιμάχων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X