ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Live η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

Η Ομόνοια είχε ανακοινώσει εδώ και μέρες ότι θα έκανε μια αρκετά πρωτοποριακή κίνηση στο διαδίκτυο που θα την ανέβαζε επίπεδο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σήμερα λοιπόν έκανε την προαγγελία της πράξη και έδωσε στο κοινό την νέα της σελίδα, www.acomonia.com

Αναλυτικά:

Τη λειτουργία νέας διαδικτυακής πλατφόρμας, ανακοινώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρόκειται για μία δυναμική και σύγχρονη ιστοσελίδα, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.acomonia.com. H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση, χωρίζεται σε δύο ενότητες:

1. Ελεύθερη πλοήγηση
2. Συνδρομητική ενότητα «OMONOIA Premium»

Ελεύθερη πλοήγηση
Η ανοικτή ελεύθερη ενότητα, είναι προσβάσιμη για ολόκληρη τη διαδικτυακή κοινότητα. Περιλαμβάνει όσα και η προηγούμενη ιστοσελίδα, δηλαδή, τα τελευταία νέα του συλλόγου και των τμημάτων, ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και πληροφορίες που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πέραν των τμημάτων, αναβαθμισμένη προβολή θα λαμβάνει η Ακαδημία και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Στην ίδια ενότητα βρίσκεται και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Green Boutique.

«ΟΜΟΝΟΙΑ Premium»
Η καινοτομία της νέας ιστοσελίδας έγκειται στην ενότητα «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium». Η ενότητα «OMONOIA Premium», είναι συνδρομητική (subscription-based) και περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά και μόνο, για τους συνδρομητές της. Το «OMONOIA Premium» θα είναι πλούσιο σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ θα προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Θα διαθέτει, επίσης, μπόλικη παρακάμερα και ειδική ενότητα για τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα. Ήδη στην ενότητα ΟΜΟΝΟΙΑ Premium υπάρχουν, μεταξύ άλλων, αναλύσεις φάσεων με τεχνολογία RT, σύντομες συνεντεύξεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, βίντεο από προπόνηση της Ακαδημίας, καθώς και βίντεο με τον Φάνο Κατελάρη να προσφέρει δωρεάν συνδρομή σε φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο της ενότητας «OMONOIA Premium», ανήκουν αποκλειστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οποιαδήποτε αντιγραφή ή/και αναδημοσίευση ή/και χρήση απαγορεύεται χωρίς την παραχώρηση ρητής άδειας προς τούτο από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που εάν πετύχει, θα βελτιώσει τόσο την εικόνα και το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τη σταθερή εισροή εσόδων προς τον σύλλογο.

Το «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι στα πρότυπα συλλόγων της αγγλικής Premier League και για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Κύπρο.

Μέσα στους επόμενους μήνες, η νέα ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη και σε μορφή application.

Οι συνδρομητές του OMONOIA Premium, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πιο κάτω συνδρομητικά πακέτα:

• 1 μήνας συνδρομή: 8 ευρώ
• 3 μήνες συνδρομή: 7 ευρώ τον μήνα (σύνολο 21 ευρώ)
• 6 μήνες συνδρομή: 6 ευρώ τον μήνα (σύνολο 36 ευρώ)
• 1 χρόνο συνδρομή: 5 ευρώ τον μήνα (σύνολο 60 ευρώ)
• Για όσους εγγραφούν συνδρομήτες μέχρι τις 7 Ιουλίου, το ετήσιο συνολικό ποσό θα είναι 50 ευρώ.

Η νέα πλατφόρμα σχεδιάστηκε από την εταιρεία Consultics, στρατηγικό συνεργάτη του συλλόγου, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Σχεδιάστηκε στη βάση επιστημονικών ευρημάτων που προέκυψαν από ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες, αναφορικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X