ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Θύρα 9 για Μαλέκο

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή του Κώστα Μαλέκου σε αγώνα παλαιμάχων με τη φανέλα της Ομόνοιας εξέδωσε η «Θύρα 9».

Αναλυτικά τι λένε οι οργανωμένοι των «πρασίνων»:

«Όπως υποσχεθήκαμε στον πράσινο λαό το θέμα με τον προδότη και τους παλαίμαχους δεν θα περνούσε ασχολίαστο από εμάς και όταν θα μιλούσαμε θα λέγαμε αλήθειες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι αφού δεν θέλουμε αυτό το θέμα να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο του Καλοκαιριού που δεν είναι άλλος από την αναγέννηση της ομάδας μας.

  1. Οι παλαίμαχοι ΠΟΤΕ δεν πήραν απόφαση για την επιστροφή του προδότη η συγκεκριμένη κίνηση βαραίνει συγκεκριμένα άτομα και θα έπρεπε να ντρέπονται.
  2. Ακόμα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και την προσπάθεια ορισμένων παλαίμαχων για να βγουν με ανακοίνωση και να απολογηθούν στον κόσμο οι ίδιοι που ήθελαν την επιστροφή Μαλέκου μπλοκάρισαν την ανακοίνωση και ας ήταν λιγότεροι στην συνεδρία.
  3. Η επίσημη Ομόνοια πρέπει να δει πολύ σοβαρά το θέμα της χρησιμοποίησης του ονόματος της από ένα σύνδεσμο που δεν λειτουργά δημοκρατικά και βάση αποφάσεων αλλά με τα προσωπικά καπρίτσια ορισμένων.
  4. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η τοποθέτηση της επίσημης Ομόνοιας για το θέμα αφού δεν προσπάθησε να κρύψει ένα τόσο σοβαρό θέμα κάτω από το χαλί.
  5. Για αυτούς που περνά από το μυαλό τους, όπως έχουμε μάθει, να ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι ο προδότης να ξέρουν ότι την επόμενη φορά αφού οι ίδιοι δεν σέβονται τον κόσμο τότε ούτε εμείς θα σεβαστούμε τις ηλικίες τους.

 

Αύριο πρωί θα ανακοινώσουμε την αρχή για την προετοιμασία της νέας χρονιάς μέσα από εκδήλωση στον Κεντρικό. Λεπτομέρειες στην αυριανή ανακοίνωση. Όλοι μια γροθιά να μην λείπει κάνεις».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X