ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και παρόν και μέλλον!

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μια ομάδα με παρόν και μέλλον θέλει να φτιάξει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Η Ομόνοια έχει ανάγκη από μια καλή σεζόν και μια ομάδα που θα μπορεί στα επόμενα χρόνια να έχει επιτέλους τον ρόλο που της αρμόζει στο πρωτάθλημα. Σε αυτό βέβαια πρέπει να βοηθήσουν και οι νεαροί που όχι μόνο αποτελούν πολύτιμες λύσεις στο σήμερα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να εξελιχθούν ως ηγέτες του αύριο. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν στην Ομόνοια. Όπως για παράδειγμα ο Κατελάρης, αλλά και ο Φιλιώτης.

Ο 22χρονος πλέον Ανδρέας Παναγιώτου – Φιλιώτης έχει αποδείξει έμπρακτα πως μπορεί να αποτελέσει τόσο το μέλλον της Ομόνοιας όσο και το παρών. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 796 αγωνιστικά λεπτά και απέδειξε μέσα στο γήπεδο πως μπορεί να κάνει πολλά. Βέβαια ήταν άτυχος καθώς οι τραυματισμοί τον κτύπησαν και τον κράτησαν για αρκετό καιρό εκτός, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Φιλιώτη από το να επανέλθει.

Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για μια σπουδαία καριέρα. Καλή αντίληψη των φάσεων, πολλά τρεξίματα, καλά μαρκαρίσματα και παράλληλα είναι και θετικός στα επιθετικά του προσόντα. Σαφώς και υπάρχει χώρος βελτίωσης, θα ήταν τουλάχιστον αφελές από εμάς να στηρίξουμε πως ο Φιλιώτης έχει πιάσει το ζενίθ του (αντίθετα μάλιστα ο Φιλιώτης μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα). Όμως κάποιες φορές η βελτίωση ενός πολύ καλού νεαρού έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Έτσι έγινε την περασμένη σεζόν στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Ιωάννου, έτσι έγινε και στο πράσινο στρατόπεδο με τον Κατελάρη. Τα παραδείγματα είναι υπαρκτά και είναι εκεί.

Ο Φιλιώτης λοιπόν έχει αποδείξει στο γήπεδο πως μπορεί. Είναι ένας από τους νεαρούς που αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Είναι μια από τις περιπτώσεις που μπορεί να βγει χρυσός αν δουλευτεί σωστά. Είναι ένας παίκτης με παρόν και μέλλον. Αυτός είναι ο Φιλιώτης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση