ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγάλο στοίχημα

Η Ομόνοια έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση τη νέα σεζόν. Και αυτή είναι η επιστροφή της ομάδας σε πρωταγωνιστική πορεία και στους τίτλους με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας.

Για να γίνει, βέβαια, αυτό απαιτούνται πάρα πολλά. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποκτήσουν πολλούς, αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στο προσκήνιο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει πετύχει να φτιάξει ανταγωνιστικές ομάδες με περιορισμένο μπάτζετ στις προηγούμενες του ομάδες. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να πετύχει και φέτος στη νέα πρόκληση που έρχεται.

Η αρχή έγινε με τον Καντέ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις πάρα πολύ σύντομα. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ενεργεί πάντοτε με τον δικό του τρόπο στο θέμα ενίσχυσης. Το μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν είναι να τα καταφέρει ξανά σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον με διαφορετικές απαιτήσεις.

Το πλέον σημαντικό, όμως, για τους «πράσινους» είναι πως οι άμεσα εμπλεκόμενοι μέσα στην ομάδα μιλούν πλέον ανοικτά για επιστροφή της ομάδας στους εγχώριους τίτλους. Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής, όσο και ο τεχνικός της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου μίλησαν για επιστροφή στους τίτλους. Ο τελευταίος τίτλος των «πρασίνων» ήρθε το 2012 με την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ με το τέρμα του Αντρέ Άλβες. Πέντε χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για ομάδα της εμβέλειας της Ομόνοιας.

Το στοίχημα, πλέον, είναι να τα καταφέρει να επιστρέψει. Και αυτό θα είναι η πρώτιστη επιδίωξη όλων στο «Ηλίας Πούλλος»…

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X