ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Fantastic 4!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ο αριθμός των μετεγγραφών που θα πραγματοποιήσει η Ομόνοια θα ξεπεράσει τις 12 και πολύ πιθανόν να φτάσει τις 15. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να ενισχύσει όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, τις πλείστες με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν βασικό ρόλο στην επόμενη σεζόν, ενώ για 2-3 θέσεις θέλει να προσθέσει βάθος.

Από όσα είδαμε στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση (ποσοτικά και ποιοτικά) υπέχει για την μεσοαμυντική γραμμή. Και προς αυτή την κατεύθυνση έχει ρίξει μεγάλο μέρος των προσπαθειών του ο Κύπριος τεχνικός. 

Eξίσου σημαντικό όμως είναι και το στοίχημα της ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής, με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Πέραν του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Ματ Νταρμπισιάιαρ και του Δημήτρη Χριστοφή, τους οποίους υπολογίζει φυσικά για βασικούς, ο Πάμπος Χριστοδούλου ψάχνει έναν βασικό αριστερό εξτρέμ για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Κίλιαν Σιέρινταν όταν αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και τον αντικαταστάτη του Κλέιτον.

Όπως αποδείχθηκε, για τη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού δεν υπάρχουν λύσεις εκ των έσω γι’ αυτό και ο τεχνικός της Ομόνοιας ψάχνει κάτι πολύ καλό. Το τελευταίο διάστημα αξιολογεί μαζί με τους συνεργάτες του κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις και μέσα από τις αυτές πολύ πιθανόν να προκύψει ο αντί-Σιέρινταν.

Η μετεγγραφή του Κλέιτον το περασμένο καλοκαίρι συνοδεύτηκε από υψηλές προσδοκίες και μεγάλο ενθουσιασμό, στην πορεία όμως η παρουσία του ήταν απογοητευτική και η προδιαγραφόμενη διακοπή συμβολαίου μόνο έκπληξη δεν προκαλεί.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί κομβικής σημασίας την απόκτηση δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών για τις συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίοι μαζί με τους δύο πρώτους σκόρερ της περσινής χρονιάς, Ματ και «Τζίμη», θα συνθέσουν μια ισχυρή τετράδα, τους «Fantastic Four», στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X