ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Για να το λένε αυτοί...

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Λένε πως οι απόψεις είναι σαν τους... πισινούς. Ο καθένας έχει από μία. Ο κάθε ένας βλέπει και αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνιά και κρίνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κάθε άποψη είναι διαφορετική και έχει την δική της ξεχωριστή σημασία. Αλλιώς θα εκλάβει κάποιος την άποψη ενός οπαδού, αλλιώς ενός δημοσιογράφου, ενώ, συνήθως, πιο βαρύνουσα σημασία μπορεί να έχει η άποψη ενός ποδοσφαιριστή.

Στην προκειμένη περίπτωση, η άποψη του Αντρέα Χαρίτου και του Ανδρέα Κάντηλου για την Ομόνοια έχει τεράστια σημασία. Όχι απλά γιατί πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν για πάρα πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους και έχουν κατακτήσει διψήφιο αριθμό τροπαίων, αλλά γιατί παρακολουθούν από κοντά κάθε παιχνίδι της ομάδας τους και έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της φετινής Ομόνοιας. Ο Χαρίτου δηλώνει ανελλιπώς παρών σε όλους τους αγώνες της ομάδας του εντός και εκτός έδρας, ενώ ο Κάντηλος δεν έχει χάσει παιχνίδι του «τριφυλλιού» στο ΓΣΠ.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους στον ΣΠΟΡ FM 95,0 οι δύο Αντρέηδες εξέφρασαν την ίδια ακριβώς άποψη. Ότι η Ομόνοια χρειάζεται ριζικές αλλαγές και το ρόστερ απαιτείται να χτιστεί από την αρχή. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως σε ένα ιδανικά χτισμένο ρόστερ, μόνο δύο, το πολύ τρεις ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ θα έπρεπε να είναι βασικοί στην επόμενη περίοδο.

Ακόμα πιο... αυστηρός ήταν ο Ανδρέας Κάντηλος, τονίζοντας πως ο ίδιος θα κρατούσε μόνο 3-4 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ για την νέα σεζόν. Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα πάρα πέρα, ονομάζοντας τους παίκτες που ο ίδιος θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά: Ματ Νταρμπισιάιαρ, Δημήτρης Χριστοφή, Φάνος Κατελάρης και – υπό προϋποθέσεις - ο Μπλάντι Τουρέ.

Επαναλαμβάνουμε, πως ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη. Όταν, όμως, ακούς δύο ποδοσφαιριστές – θρύλους, οι οποίοι παρακολούθησαν από τόσο στενά την φετινή απογοητευτική πορεία της Ομόνοιας, δεν μπορείς να παρά να την σεβαστείς και να την αποδεχτείς.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X