ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάκης, «Τζίμης» και άλλοι

24sports team

info@24sports.com.cy

Η χειρότερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου έλαβε και επίσημα τέλος χθες βράδυ στο Τσίρειο στάδιο, με την 13η φετινή ήττα! Η πορεία, οι εμφανίσεις και οι αριθμοί της Ομόνοιας ήταν απογοητευτικοί και η μη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, ήταν η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Από σήμερα οι «πράσινοι» γυρίζουν και επίσημα σελίδα και θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις, που θα αφορούν σε αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις αλλά και μετεγγραφές. Η πρώτη ανακοίνωση αναμένεται να αφορά στον Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αισιοδοξία – που φτάνει τα όρια της σιγουριάς – υπάρχει και για τον Δημήτρη Χριστοφή και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Μαζικές αναμένεται να είναι και οι αποχωρήσεις, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ξένων ποδοσφαιριστών να μην συνεχίζει στην επόμενη περίοδο. Μοναδική σίγουρη αποχώρηση από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι αυτή του Ονισήφορου Ρουσιά.

Όσο αφορά στην ενίσχυση, η πρώτη μετεγγραφή θα αφορά στον 26χρονο αριστερό μπακ, Μαμαντού Καντέ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Τζαΐλσον Αραούχο. Προχωρημένες είναι οι επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, με το σκηνικό να ξεκαθαρίζει μετά την συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση