ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βγάζεις τον εαυτό σου από το προσκήνιο...»

Ο Κίλιαν Σέρινταν παραχώρησε συνέντευξη σε Πολωνικό μέσο και αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Κύπρο, στην μεταγραφή του στην Γιαγκελόνια, αλλά και για το κεφάλαιο Εθνική.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Ιρλανδού:

«Όταν φεύγεις απ' το Ηνωμένο Βασίλειο τότε βγάζεις τον εαυτό σου απ' το προσκήνιο. Εκτός και αν είσαι ένας καθιερωμένος παίκτης με πολλές συμμετοχές που πας σε ένα τεράστιο πρωτάθλημα, τότε θα είναι διαφορετικό.

Όταν πας σε πρωταθλήματα όπως το Βουλγάρικο πιστεύω ότι μπορεί να σε φέρει πίσω όσο αφορά την Εθνική ομάδα. Στην Βουλγαρία ξεκίνησε καλά αλλά μετά ο προπονητής άλλαξε και δεν έπαιζα. Δεν πήγε καλά εκεί γιατί δεν έπαιζα και ζούσα μόνος. Δεν το απόλαυσα αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό.

Όταν είχα την ευκαιρία να πάω στην Κύπρο αμέσως ήθελα να το κάνω. Σε κάθε συνέντευξη έλεγαν ότι είμαι ο μοναδικός Ιρλανδός που παίζει στο Champions League. Άρχισε και πάλι το ίδιο όταν πήγα στην Πολωνία. Έλεγαν είσαι ο πρώτος Ιρλανδός που παίζει στην Πολωνία. Για μένα ήρθε την τέλεια στιγμή γιατί ήθελα να πάω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε ένα ψηλότερο επίπεδο και δυσκολότερο πρωτάθλημα.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση