ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προτάσεις σε έξι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με μια εξάδα ποδοσφαιριστών, (αγωνίζονται σε όλες τις γραμμές), βρίσκεται σε επαφή η Ομόνοια. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές αυτοί, αγωνίζονται στην Πορτογαλία. Οι επαφές είναι προχωρημένες, με τους συγκεκριμένους να έχουν στα χέρια τους τις προτάσεις των «πρασίνων». 

Μέχρι στιγμής αυτός που θεωρείται «κλειστός», είναι ο Μαμαντού Καντέ, ενώ κοντά στην Ομόνοια βρίσκεται και ο Τζάιλσον Αραούχο.

Είναι θετικό το γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν πιέζεται από τον χρόνο οπότε μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα στην πτυχή του σχεδιασμού. Ποδοσφαιριστές για παράδειγμα που έχει εντοπίσει τώρα, δεν επείγεται να τους κλείσει, έχων το χρόνο στη διάθεση του να βρει καλύτερους στη συνέχεια, αφού το πρώτο μέρος της προετοιμασίας που θα γίνει στις Πλάτρες, τοποθετείται χρονικά στις αρχές Ιουλίου.

Στις 26 Ιουνίου αρχίζουν τα εργομετρικά. Μια βδομάδα μετά, αναμένεται να γίνει ανοικτή προπόνηση, κόσμο. Αρχές Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο ορεινό θέρετρο για ένα δεκαήμερο.

Αυτοί που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσο για τις εκκρεμότητες που αφορούν την επέκταση της συνεργασίας με το Δημήτρη Χριστοφή και την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, παραμένουν ως τέτοιες.

Το όνομα του Μάκη Παπαϊωάννου κυκλοφορά έντονα από χθες για τη συγκεκριμένη θέση.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση