ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αλλάξαμε επίπεδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Ανδρέας Νεοφύτου προπονητής της ομάδας νεών Κ-21 της Ομόνοιας.

Οι κυριότερες αναφορές:

Για το γεγονός πως η ΘΥΡΑ 9 ζήτησε τους νεαρούς στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το ιδεατό είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας και σιγά σιγά να πάρουν τις ευκαιρίες τους ένας, ένας. Το να τους δώσουμε ένα παιχνίδι δεν θα κερδίσουν κάτι πέραν από την ηθική ευχαρίστηση».

Για το τι κρατά από χθεσινό παιχνίδι: «Θυμάμαι το πάθος των ποδοσφαιριστών μου, τη θέληση που έδειξαν ώστε να κερδίσουν το τρόπαιο και τη χαρά που ήθελαν να δώσουν στον κόσμο».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια κερδίζει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της: «Να είσαστε σίγουρος πως γι’ αυτό δουλεύουμε στην ακαδημία. Αλλάξαμε επίπεδο, δουλεύουμε πιο επαγγελματικά. Ο σκοπός είναι σιγά, σιγά με σωστή δουλειά να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα».

Για τη διαφορά με τις ακαδημίες του εξωτερικού: «Οι ξένοι στα 16 τους έχουν διπλάσια συμμετοχή και ώρες προπόνησης. Έχουν πρόγραμμα συγκεκριμένο και εγκαταστάσεις. Έχουν γίνει πάντως βήματα και εδώ και πάμε σιγά σιγά προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια κέρδισε τους Φιλιώτη και Κατελάρη: «Θα κερδίσει και άλλους η Ομόνοια. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Μια τελική τοποθέτηση: «Να δώσουμε και συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για το πολύ καλό παιχνίδι και τα μηνύματα που έστειλαν οι δυο ομάδες. Τα παιδιά είναι φίλοι και μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα ήταν αντίπαλοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση