ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Σέλτικ και Κράσνονταρ

Έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι των ομάδων U11 και U10 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιες, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε τουρνουά Ακαδημιών, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Αναλυτικά:

Έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι των ομάδων U11 και U10 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε τουρνουά Ακαδημιών, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν στις 3 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η κάθε ομάδα θα δώσει πέντε αγώνες χρονικής διάρκειας 20 λεπτών και ανάλογα με τη θέση που θα λάβει στην όμιλό της, θα προχωρήσει στην επόμενη φάση. Θα ακολουθήσουν αγώνες μέσα από τους οποίους η κάθε ομάδα θα λάβει την τελική της θέση στο τουρνουά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει, σε αυτό το υψηλού επιπέδου τουρνουά, με δύο ομάδες οι οποίες διαγωνίζονται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία συμμετέχουν πέραν των 120 ομάδων.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ορισμένοι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους, όπως η Λεβερκούζεν, η Νυρεμβέργη, Γκλάντμπαχ, Λα Κορούνια, Αούστρια Βιέννης, Γιουβέντους, Βίτεσε, Λάτσιο, Ντόρτμουντ, Ραμπίντ Βιέννης, ΠΑΟΚ, Σέλτικ, Μάντσεστερ Σίτι, Ζενίτ, Γουέστ Χαμ, Ρόμα, Γάνδη, Ρέιντζερς, Μπενφίκα και Αϊντχόφεν.

Η ομάδα U11 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετέχει στον 10ο όμιλο, μαζί με τις Celtic, Meiderich, Kattowitz, Hellas Krefeld και Neuenhain. Οι αγώνες της έχουν καθοριστεί ως εξής:

Game 1: Kattowitz - ΟΜΟΝΟΙΑ
Game 2: OMONOIA - Celtic
Game 3: OMONOIA - Neuenhain
Game 4: Hellas Krefeld - OMONOIA
Game 5: Meiderich - OMONOIA

Η ομάδα U10 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, συμμετέχει στον 1ο όμιλο, μαζί με τις FC Krasnodar, NFV Kreis Aurich, GW Wuppertal, FC Hana Rostock και TSV Meerbusch I. Οι αγώνες της έχουν καθοριστεί ως εξής:

Game 1: OMONOIA - GW Wuppertal
Game 2: TSV Meerbusch I - OMONOIA
Game 3: NFV Kreis Aurich - OMONOIA
Game 4: OMONOIA - FC Krasnodar
Game 5: OMONOIA - Hana Rostock

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αποτελείται από έξι συνοδούς (προπονητές και προσωπικό) και 23 ποδοσφαιριστές, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο νέος Υπεύθυνος Ανάπτυξης Grassroots, Ράσμους Στένιλντ.

Η συμμετοχή στο τουρνουά πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες και πολύτιμες εμπειρίες, τόσο οι προπονητές και το προσωπικό, όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με κορυφαίους συνομήλικους τους ποδοσφαιριστές και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Επίσης, θα αξιολογηθεί το επίπεδο των ομάδων μας, απέναντι σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ κατά την παρουσία τους στο τουρνουά οι ιθύνοντες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αντλήσουν τεχνογνωσία από ομάδες - πρότυπο σε θέματα τμημάτων υποδομής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση