ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετεγγραφές... διαρκείας!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Το πιο σημαντικό και πιο ενδιαφέρον κομμάτι σε μια μετεγγραφική περίοδο είναι οι προσθήκες που γίνονται σε μια ομάδα. Στην Ομόνοια, βάσει του αρχικού σχεδιασμού, ο αριθμός των μετεγγραφών που θα πραγματοποιηθούν κυμαίνεται κοντά στη... μια ντουζίνα. Επειδή όμως μια μετεγγραφική περίοδος (ειδικά η καλοκαιρινή) συνοδεύεται από πολλά απρόοπτα και ανατροπές, πολύ πιθανόν αυτός ο αριθμός να αλλάξει στην πορεία. 

Βασικό ζητούμενο για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι να βρει εκείνους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και μέσα στα αποδύτηρια με την προσωπικότητά τους. Παράλληλα, ζητούμενο για την διοίκηση είναι να αποκτηθούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα λειτουργήσουν σαν «κράχτες» για τους φίλους της Ομόνοιας.

Ειδικά σε ένα καλοκαίρι που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τα έσοδα θα είναι σχεδόν μηδαμινά, η διοίκηση θα ψάξει τους τρόπους να δώσει κίνητρα στον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί ή αξιολογούνται βρίσκονται και τέτοια ονόματα, τα οποία μπορούν να δώσουν περισσότερη ώθηση στη διάθεση των διαρκείας.

Όπως είναι λογικό, πρόκειται για ποδοσφαιριστές με υψηλότερα κασέ, γι’ αυτό και στην Ομόνοια θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν προχωρήσουν σε μια μετεγγραφή από το πάνω ράφι. Η διοίκηση θα προσμετρήσει όλες τις παραμέτρους, αγωνιστικές και οικονομικές, και ακολούθως θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Η επιστροφή του Αντώνη Τζιωνή στην Κύπρο αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

 *Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00). 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X