ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να προβληματιστούν στον ΑΠΟΕΛ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το σημερινό τελικό κυπέλλου νέων ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ:

«Επιβάλλεται να δείξουμε ότι οι νέοι μας συμπεριφέρονται εφαρμόζοντας το fair play στο γήπεδο. Επιβάλλεται να δείξουν ότι έχουν ένα ψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι η δική μας ομάδα θα φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου.»

Για το τι αφήνει η χρονιά που φεύγει:

«Πρέπει να πούμε πως σύμφωνα με την τελευταία παρέμβαση του προέδρου, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Το διοικητικό συμβούλιο δεν κρύβεται και αναλαμβάνει τη ευθύνη για την κατάληξη της φετινής χρονιάς. Πρώτα βλέπουμε τα λάθη μας και μετά θα προχωρήσουμε παρακάτω. Για να βγούμε πιο δυνατοί θα πρέπει να λειτουργήσουμε με αυτό τον τρόπο. Φέτος εφαρμόστηκε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας όμως αυτό δεν αποτελεί την εύκολη δικαιολογία για την κατάληξη της φετινής χρονιάς.

Υπάρχει αποφασιστικότητα για μια ισχυρή Ομόνοια σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση. Σε καμία περίπτωση δεν αναζητούμε άλλοθι. Το μεγάλο στοίχημα είναι να μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα την αποτυχία μας να βγούμε στην Ευρώπη. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μια δυνατής ομάδας.»

Για τις δηλώσεις που έγιναν από πλευράς ΑΠΟΕΛ:

«Παρατηρούμε μια προσπάθεια από πλευράς ΑΠΟΕΛ για να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτά που βλέπει η ποδοσφαιρική Κύπρος και γελά. Χρησιμοποιούν στις αναφορές του την κακή χρονιά της Ομόνοιας για να δικαιολογούσουν αυτά που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο. Έχουν περάσει τέσσερις μέρες και ακόμη δεν τους έχει συγχαρεί κανένας από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Ας προβληματιστούν οι ίδιοι για αυτό.

Κάποια ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα, εμείς λέμε πως θα ήταν καλό να προβληματιστούν και αυτοί. Είναι διαφορετικό κομμάτι η πορεία της ομάδας και διαφορετικό η διαιτησία. Επαναλαμβάνω ότι δεν αναζητούμε άλλοθι για τα δικά μας λάθη, ούτε προσπαθούμε να κρύψουμε κάτι κάτω από το χαλί.»

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς:

«Έχουμε διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, έχουν μπει οι βάσεις. Έχουμε ριγάρει το γήπεδο, αν το πούμε με αγωνιστικούς όρους. Λόγω της χρονικής στιγμής δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Τέτοια περίοδο είναι καλύτερο να παράγεις έργο. Συστήνουμε στον κόσμο μας να κάνει υπομονή. Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ήδη γίνει δουλειά όσο αφορά τον προγραμματισμό. Ο κ. Χριστοδούλου είναι ακόμα στο εξωτερικό. Ο μεγάλος στόχος είναι να είναι πλήρως συμπληρωμένο το ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.»

Για τις αλλαγές που θα προτείνει η Ομόνοια στην ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ είναι τα ίδια τα σωματεία. Για να μπορέσουν να γίνουν αλλαγές χρειάζεται τουλάχιστον από την πλειοψηφία των σωματείων να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και να αφήσουν στην άκρα τα όποια συμφέροντα. Αν δεν γίνουν αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε. Η Ομόνοια θα επιχειρήσει με το δικό της τρόπο να προτείνει κάποιες αλλαγές. »

Για τις συναντήσεις με τον κόσμο της ομάδας:

«Προγραμματίζουμε κάποιες επαφές με τον κόσμο μας. Θα ακούσουμε τι έχει να πει. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις της ομάδας, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας ενώπιον του κόσμου. Ο κόσμος είναι έτοιμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται.»

Για τις δηλώσεις του Μάρκο Αϊρόσα:

«Ενοχλήθηκε ο ίδιος ο προπονητής μας. Έγιναν κάποιες ενέργειες. Δεν θέλουμε το θέμα να πάρει διαστάσεις. Από τη στιγμή που κ. Χριστοδούλου είναι προπονητής της Ομόνοιας θέλουμε αυτό όλοι να το σέβονται. Θα δούμε πως θα μπορέσει να λυθεί αυτό το ζήτημα. »

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση