ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχι άλλα λόγια

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ο Αντώνης Τζιωνής έθιξε αρκετά και σημαντικά θέματα στη χθεσινή γραπτή του δήλωση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο στόχο της δημιουργίας μιας «ισχυρής Ομόνοιας. Σε όλα τα επίπεδα. Και εντός και εκτός γηπέδων».

Αν τα λόγια του πρόεδρου της Ομόνοιας σας μοιάζουν γνωστά και ξαναειπωμένα, είναι γιατί παρόμοιες δηλώσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν. Μπορώ να θυμηθώ αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν που πρόεδρος της Ομόνοιας έκανε παρόμοιες δηλώσεις/εξαγγελίες, που δεν έγιναν ποτέ πράξη.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις που έκανε προ τριετίας ο κ. Δώρος Σεραφείμ, στο πλαίσιο της παρουσίας του τριετούς πλάνου (οικονομικού και αγωνιστικού). Ο τότε διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως ένας από τους μακροπρόθεσμους στόχος ήταν η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που να κερδίζει ακόμα και τη διαιτησία. Εκτός κι αν ο κ. Σεραφείμ εννοούσε ότι στόχος ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που θα κέρδιζε την ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου διαιτητών Κύπρου (η οποία λαμβάνει μέρος σε διάφορα τουρνουά και είναι και πολύ καλή!), τότε οι υποσχέσεις του δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.

Επειδή ο κόσμος της Ομόνοιας έχει κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει λόγια και κούφιες υποσχέσεις, ελπίζουμε πως αυτή τη φορά οι προεδρικές υποσχέσεις θα πάρουν σάρκα και οστά και όντως η Ομόνοια θα γίνει ξανά ισχυρή, εντός και εκτός γηπέδου. Για το «εντός γηπέδου» αναλαμβάνει δράση ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του. Για τα... εξωγηπεδικά, που είναι εξίσου –αν όχι πιο – σημαντικά, οφείλει να αναλάβει δράση ο ίδιος ο Αντώνης Τζιωνής και οι συνεργάτες του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση