ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάθε χρόνο πανηγυρίζει πάνω μας ο ΑΠΟΕΛ»

Ο Λευτέρης Κοντολεύτερος, έκανε μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. O παλαίμαχος επιθετικός των «πρασίνων» καλεί τους παίκτες της Ομόνοιας να δώσουν απαντήσεις στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ξεκίνησε η χρονιά με Τεχνικό Διευθυντή και νέο προπονητή. Παιχνίδι με παιχνίδι και χειρότεροι. Υπομονή, υπομονή και φτάνουμε σε μία κατάσταση μη αναστρέψιμη. Φεύγει ο Κάρβερ που έφταιξε γιατί έπαιζε ρόμβο και όταν είμασταν 5 βαθμούς από τον πρώτον. Όχι πως θα παίρναμε πρωτάθλημα αλλά τουλάχιστον εκεί κοντά. Ψηλώσαμε λευκή πετσέτα15 παιχνίδια πριν το τέλος και ξεκινά η κατρακύλα μας. Η μία ήττα πάνω στην άλλη.

Διερωτώμαι αν κοιμούνται την νύκτα γιατί μιλούμε για την Ομόνοια την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Πιο παλιά κύριοι μπορεί να χανόταν ένα παιχνίδι αλλά χανόταν αξιοπρεπώς και όλος ο κόσμος χειροκροτούσε την ομάδα. Έτσι αδιαφορία ούτε στο αγροτικό δεν υπάρχει. Το 90% θα φύγουν είτε φέτος είτε του χρόνου ή του άλλου χρόνου, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί.

Καταντούμε κάθε χρόνο να πανηγυρίζει το ΑΠΟΕΛ πάνω μας, αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε το Σάββατο και διαψεύστε το κύριοι γιατί το να παίζεις στην Ομόνοια πρέπει να νιώθετε περήφανοι. Εμείς θα έρθουμε, ελάτε και εσείς όμως.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση