ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακυβέρνητο καράβι που βουλιάζει

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Καμια φορά η γλώσσα των αριθμών μπορεί να γίνει πολύ πιο σκληρή από μια κριτική άποψη. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Ομόνοιας. Τα νούμερα προκαλούν θλίψη, ντροπή και δεν χρειάζεται να συνοδευτούν από περαιτέρω λόγια, σχόλια και κριτικές.

Έχουμε και λέμε: 4η ήττα από Απόλλωνα σε ισάριθμα παιχνίδια (συνολικά πέντε αν υπολογίζουμε και τα ματς κυπέλλου). Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, 5η στα τελευταία έξι ματς και συνολικά 11η στο πρωτάθλημα! Ένδεκα ήττες έχει και η - τραγική στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και βαθμολογικά αδιάφορα στη β’ φάση - Ανόρθωση, η οποία έχει καλύτερη συγκομιδή από την Ομόνοια στα πλέι οφ. Για την ακρίβεια, το «τριφύλλι» έχει την χειρότερη συγκομιδή από τις 12 ομάδες που συνεχίζουν στην β΄φάση του πρωταθλήματος!

Όσο για τα γκολ παθητικό; Τα 14 τέρματα στη β΄ φάση συνιστούν το χειρότερο ρεκόρ στα πλέι-οφ (14 δέχθηκε και ο Ερμής!), ενώ τα συνολικά 51 γκολ που έχει δεχθεί η Ομόνοια προκαλούν θλίψη και αποτροπιασμό. Σημειώνουμε ότι η Δόξα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει δεχθεί δύο γκολ λιγότερα (49) στην τρέχουσα περίοδο.

Το πράσινο καράβι βουλιάζει και δείχνει να είναι ακυβέρνητο. Η τεχνική ηγεσία δείχνει ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να βάλουν τέλος στον κατήφορο και δικαιολογημένα ο κόσμος της Ομόνοιας διερωτάται κατά πόσο η ομάδα έχει πιάσει πάτο ή αν υπάρχει πιο κάτω. Πολύ σημαντικές είναι και οι ευθύνες τις διοίκησης. Για αυτές τις ευθύνες θα επανέλθουμε πολύ σύντομα και θα αναφερθούμε εκτενέστερα επί του θέματος.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X