ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μην ταλαιπωρείστε άλλο…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τα ίδια και τα αυτά, η Ομόνοια. Συνέχισε και σήμερα την εικόνα αγωνιστικής πενίας και έχασε στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα με 0-3, έφθασε τις 11 ήττες στο πρωτάθλημα, (την τρίτη συνεχόμενη στα πλέι οφ), και κατέρριψε το αρνητικό ρεκόρ των δέκα ηττών που είχε σημειωθεί τη σεζόν 2014-15. Εφθασε δε τον συνολικό αριθμό των 51 γκολ στο παθητικό! Και ακόμη η χρονιά δεν έχει τελειώσει.

 Σήμερα η Ομόνοια δεν ήταν τόσο άσχημη, όσο τα προηγούμενα δυο ματς. Είχε κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ενώ έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες. Δυο με τον Αζίζ που σήμερα έπαιξε στα δεξιά (15’,70’) και άλλες δυο με τον Ντάρμπισαιαρ (62’,63’). Η απώλεια των ευκαιριών λειτούργησε προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης του τελικού σκορ.

Βέβαια αυτό δεν αλλάζει την ουσία που είναι το ότι για άλλη μια φορά η Ομόνοια δεν έδειξε εικόνα ομάδας που είχε κίνητρο. Και έστειλε τον κόσμο της στο σπίτι ξανά στενοχωρημένο. Περιμένοντας στωικά να τελειώσει η χρονιά.

Πάντως μετά το 0-2, (72’ πέναλτι σε χέρι του Καρλίτος), η Ομόνοια… χάθηκε από το γήπεδο. Ένα από τα χαρακτηριστικά της φετινής Ομόνοιας, που βλέπει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη να εξασθενούν ολοένα και περισσότερο. Αν η ΑΕΛ κερδίσει αύριο την Ανόρθωση, η διαφορά των δυο ομάδων πάει στους 5 βαθμούς.


Ντεμπούτο Κατσαντώνη
Ο 17χρονος (16/2/2000) επιθετικός Ανδρέας Κατσαντώνης πέρασε στο 84΄ στην θέση του Σίλβα Κλέιτον και έκανε επίσημο ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση