ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητείται… φιλότιμο

Το ΔΣ κάνει την προσπάθεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Απαιτείται πλέον από όλους να δίνουν το μάξιμουμ. Πρέπει να εμφανιστούν όλοι με τσαμπουκά και να δώσουν τα πάντα. Η Ευρώπη είναι ο ελάχιστος στόχος και πρέπει να τον πετύχουμε. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θέλουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Η αγωνιστική εικόνα δεν μετρά τώρα καθώς θέλουμε τους βαθμούς. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη». Αυτά δήλωσε χθες, μεταξύ άλλων, ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95.

H εικόνα που παρουσιάζει η Ομόνοια από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι απογοητευτική, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα, έχει ξεφύγει εντελώς. Μια εικόνα - κηλίδα στην ιστορία του σωματείου.

Η προσπάθεια της διοίκησης μέσω του Ανδρέα Δημητρίου να φέρει τους ποδοσφαιριστές στο φιλότιμο είναι εμφανής. Να επιστρατεύσουν αγωνιστικές και ψυχικές δυνάμεις και να παίξουν για την αξιοπρέπεια, την τιμή, και την περηφάνια. Τη δική τους και του σωματείου. Και τον καλώς εννοούμενο εγωισμό τους.

Αυτοί που θα αγωνιστούν (με τις δεδομένες αδυναμίες και τις συνήθεις απουσίες) καλούνται να ανταποκριθούν στοχεύοντας τη νίκη στο δύσκολο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Απόλλωνα, οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Σάκης Κύπρου και ο Μάριος Δημητρίου είναι τραυματίες και θα είναι εκτός από τον αγώνα της Κυριακής. Ο Κύπρου ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ο Δημητρίου από θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Ο Δημήτρης Χριστοφή ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Άρης Σοϊλέδης θεωρείται αμφίβολος, με καλές πιθανότητες όμως για να προλάβει τον αγώνα. Εκτός θα είναι ο Κάρι Άρνασον που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X