ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καπάκι» οι απουσίες

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν φθάνει που η Ομόνοια κινείται σε ρυθμούς αγωνιστικής ασυνέπειας και συνεχίζει να δείχνει ότι ακόμη και η τέταρτη θέση,της είναι δύσκολη υπόθεση, να και οι απουσίες εν αναμονή του ματς με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή στη Λεμεσό. Άλλο ένα ντέρμπι εκτός έδρας, παιχνίδι, όπου οι πράσινοι, θυμίζουμε ότι, αγνοούν τη νίκη κατά τη φετινή χρονιά.

 Ματς, όπου εννοείται ότι η νίκη της είναι απαραίτητη για να διατηρηθούν οι ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη Δεν είναι βέβαια ασύνηθες το φαινόμενο των μαζεμένων απουσιών σε αυτήν την ψυχοφθόρα χρονιά.

Απουσίες ε; Έχουμε και λέμε: Σάκης Κύπρου και Μάριος Δημητρίου δεν θα είναι παρόντες, όπως και ο Κάρι Αρνασον λόγω καρτών.  Αμφιβολίες υπάρχουν για τη συμμετοχή των Δημήτρη Χριστοφή και Άρη Σοιλέδη, με τον δεύτερο να διατηρεί περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Επανέρχονται οι Βύντρα και Ρουσιάς.

Αρχίζει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (5μμ). Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους 1300 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου) για την Ανατολική κερκίδα του σταδίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση