ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαφάρι (και) αλά κυπριακά!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ολοκλήρωσε το μετεγγραφικό του σαφάρι στην ιβηρική χερσόνησο. Ο τεχνικός της Ομόνοιας είδε παιχνίδια, μίλησε με παίκτες, βρέθηκε με μάνατζερς και έχει δημιουργήσει μία λίστα με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του μτεγγραφικού σχεδιασμού. Πολύ πιθανόν να περιμένει την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου για να δει κατά πόσο η ομάδα του θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και κατ’ επέκταση το ύψος του μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του.

Μέχρι τότε φυσικά δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει. Οι επόμενες μέρες θα βρουν τον Κύπριο τεχνικό να συνεχίζει την αξιολόγηση διάφορων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και παράλληλα θα συνεχίσει να ρίχνει ματιές και στην εγχώρια αγορά.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει συγκεκριμένους στόχους στα υπόψη, με κάποιους εκ των οποίων έχει κάνει προσωπική επαφή πριν την αναχώρηση του, χωρίς για την ώρα να προκύπτει ενημέρωση περί οριστικής συμφωνίας με κάποιον από αυτούς. Όπως επίσης δεν αναμένουμε να προκύψει επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση κάποιας μετεγγραφής, ειδικά για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κύπρο και έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο όμως ότι ο Κύπριος τεχνικός θα ρίξει δίχτυα και στην εγχώρια αγορά, με στόχο να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που να έχουν και την ποιότητα αλλά και την εξοικείωση με το κυπριακό πρωτάθλημα, για να είναι σε θέση να κάνουν άμεσα τη διαφορά στη νέα τους ομάδας.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση