ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αξιολογεί, αποφασίζει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πορτογαλία τέλος, για την ώρα, για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Η αναζήτηση θα συνεχιστεί, με τον Κύπριο τεχνικό να επιχειρεί και άλλα ταξίδια, τόσο στη συγκεκριμένη χώρα, όσο και αλλαχού. Υπάρχει, για παράδειγμα, σκέψη για μετάβαση και στην Ισπανία.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας παρακολούθησε αριθμό παιχνιδιών με το μάτι του να είναι στραμμένο σε ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει ο ίδιος, ή έχουν προταθεί στην ομάδα από μάνατζερς που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά της συγκεκριμένης χώρας. Ο Κύπριος τεχνικός έχει αξιολογήσει ποδοσφαιριστές, έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών και αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές του κινήσεις.

Στα υπόψη βρίσκονται και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και σε άλλα πρωταθλήματα, ενώ στο στόχαστρο υπάρχουν και Κύπριοι παίκτες.

Ασφαλώς και ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις του σε σχέση με το ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ανακοινώσεις για το θέμα, εν καιρώ.

Κύριος στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις όπου υπάρχουν εμφανή κενά με κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν πιο κατάλληλη επιλογή σε θέσεις- κλειδιά, όπως για παράδειγμα στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X