ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι λέει ο Πάμπος;

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Έτσι όπως διαμορφώνεται το σκηνικό στο θεσμό του κυπέλλου, η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σε πιο χειροπιαστή βάση για την παρουσία της στα κύπελλα Ευρώπης στην επόμενη περίοδο. Φτάνει φυσικά να βγει νικήτρια στην μάχη της 4ης θέση με την ΑΕΛ. Η επίτευξη του πιο πάνω στόχου κρίνεται καθοριστικής σημασίας κυρίως για οικονομικούς λόγους, και κατά δεύτερο για το πρεστίζ του συλλόγου και το ηθικό του κόσμου.

Δεν είμαι, όμως, σίγουρος ότι τα οφέλη θα είναι το ίδιο σημαντικά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Την άποψη μας επί του συγκεκριμένου την έχουμε καταθέσει στο πρόσφατο παρελθόν, παραθέτοντας τις θετικές παραμέτρους που θα συνοδεύσουν ενδεχόμενη αποτυχία κατάκτησης της 4ης θέσης.

Το θέμα όμως δεν είναι τι γράφουμε, αλλά το τι πιστεύει και τι λέει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Σαφώς και ενδεχόμενη μη αύξηση του προϋπολογισμού δεν είναι κάτι που θα χαροποιήσει τον τεχνικό της Ομόνοιας. Μπορεί στο παρελθόν να έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί με μεγάλη επιτυχία μικρά μπάτζετ, δεν θα έλεγε όχι όμως σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ περισσότερες.

Από την άλλη, ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να έχει λιγότερη χρονική πίεση για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό σχεδιασμό και περισσότερο χρόνο να δουλέψει με την ομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, περισσότερη ξεκούραση για τους παίκτες του; Για να μην μιλήσουμε για την πίεση που θα έχει (όχι τόσο ο ίδιος αλλά η ομάδα του) για να γίνει επιτέλους το βήμα παραπάνω στην Ευρώπης, καθώς και την μουρμούρα/απογοήτευση που θα ακολουθήσει στο ενδεχόμενο αποκλεισμού, ειδικά αν είναι πρόωρος και άδοξος.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση