ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Σαν μια γροθιά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Είναι γεγονός πως τα χθεσινά αποτελέσματα στο κύπελλο καθιστούν απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό το στόχο της Ευρώπης. Υπάρχουν 12 βαθμοί στο τραπέζι και πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να τους εκμεταλλευτούμε. Η αρχή πρέπει να γίνει απέναντι στην Ανόρθωση»

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Θέλουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης να δούμε την ομάδα μας αποφασισμένη. Η χρονική συγκυρία δίνει κάποιο πλεονέκτημα στην ομάδα μας που πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Δεν θα πρέπει όμως να μας αποπροσανατολίσουν τα προβλήματα της Ανόρθωσης. Έχει αποδείξει πως είναι καλή ομάδα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Προς το παρών είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σάκη Κύπρου. Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα συμμετέχει ή όχι. Από εκεί και πέρα ο Σοϊλέδης έχει ένα μυικό τραυματισμό όμως θα χάσει το παιχνίδι ένεκα καρτών και θα δουλέψει για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι».

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια: «Τις τελευταίες ώρες υπάρχει κινητοποίηση για τον αγώνα του Σαββάτου. Όπως φαίνεται θα εξαντληθούν τα εισιτήρια για το «Παπαδόπουλος». Η σημαντικότητα του αγώνα επιβάλει να αφήσουμε στην άκρη τις πίκρες και ότι μας στεναχωρεί και να πάμε στο γήπεδο σαν μια γροθιά».

Για την περίπτωση Νασιμέντο: «Η περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο ήταν διαφορετική σε σχέση με το πλαίσιο που προσεγγίζουμε τον προγραμματισμό της ερχόμενης χρονιάς. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς ένιωθε πως δεν υπολογίζεται. Ανεξάρτητα από το πόσο αγωνίστηκε ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και τον ευχαριστούμε. Ήταν μια διαφορετική περίπτωση καθώς ο ίδιος ζήτησε να φύγει».

Για την εκδήλωση της ομάδας πετόσφαιρας: «Μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα Ελπίδα που βοηθά παιδιά με προβλήματα υγείας. Η εκδήλωση θα γίνει στο στάδιο Ελευθερία στις 20:00. Θα γίνει και η απονομή του τροπαίου στην ομάδα της πετόσφαιρας. Θα γίνει ένα παιχνίδι της Ομόνοιας με την Εθνική Κύπρου, θα γίνουν δημοπρασίες προϊόντων της Ομόνοιας και έπειτα η απονομή του τροπαίου».

Για το φούτσαλ: «Η φετινή παρουσία της ομάδας πιστεύουμε πως είναι μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις. Η Ομόνοια είναι παραδοσιακή ομάδα στο φούτσαλ, όμως τη φετινή χρονιά ξεκίνησε με 2 ξένους και μικρό μπάτζετ. Ο αποκλεισμός της ΑΕΛ ήταν έκπληξη. Τα παιδιά το πίστεψαν και έβγαλαν την Ομονοιάτικη τους ψυχή. Πάντως από τη στιγμή που πέρασαν στους τελικούς τόσο του κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος ο πήχης ανεβαίνει και ο κόσμος θέλει τίτλους».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X