ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελευταία ευκαιρία

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν για την Ομόνοια, δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου για να μάθει αν θα συμμετέχει στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Εάν οι πράσινοι καταφέρουν να τερματίσουν στην 4η θέση (που με τα υφιστάμενα δεδομένα φαντάζει να είναι ο ρεαλιστικός στόχος) τότε θα εύχονται το κύπελλο θα καταλήξει σε ένα εκ των Απόλλωνα ή ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες συνθέσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, τότε αυτόματα η 4η θέση γίνεται προνομιούχα, ανεξάρτητα από τον τελικό νικητή.

Επειδή, όμως, το πιο πάνω σενάριο συνοδεύεται από αρκετά «αν» και «πρέπει», στην Ομόνοια θέλουν να εξαντλήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν για κατάκτηση της 3ης θέσης και να μην εξαρτώνται από καμία ομάδα και κανένα αποτέλεσμα.
Το -8 από την τρίτη ΑΕΚ φαντάζει αποτρεπτικό. Αν υπάρχει όμως μία πιθανότητα να ανατραπεί το σκηνικό και η Ομόνοια να τερματίσει πάνω από την ομάδα της Λάρνακας, τότε πρέπει να κερδίσει το αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Και πάλι αυτό δεν θα είναι αρκετό. Οι πράσινοι θα κληθούν να κάνουν ότι δεν έκαναν σε ολόκληρη της σεζόν (και γενικότερα τα τελευταία χρόνια). Να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους σε ψηλά επίπεδα, να παρουσιαστούν συνεπείς στα θετικά αποτελέσματα, να κερδίσουν το ΑΠΟΕΛ, να κερδίσουν τον Απόλλωνα και γενικότερα να τρέξουν ένα νικηφόρο σερί στα εναπομείναντα ντέρμπι των πλέι-οφ που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο.

 

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση