ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μην… χρονίσουν

Η αναμονή για Τζίμη και Τ.Δ. συνεχίζεται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Οι μέρες περνούν, με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, να οδηγούν στο ότι ο Δημήτρης Χριστοφή θα παραμείνει στην Ομόνοια. Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες, είναι απλώς… ενδείξεις και πληροφορίες. Από τη στιγμή που η φημολογούμενη σύγκλιση απόψεων δεν παίρνει τη μορφή καταγραφής, επίσημης δηλαδή ανακοίνωσης, όλα αποτελούν έπεα πτερόεντα.

Ο κόσμος της ομάδας, περιμένει με αγωνία την χαρμόσυνη είδηση περί της παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Όπως και ο Πάμπος Χριστοδούλου, που ξέρει ότι η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη, αποτελεί πυλώνα για ένα πλάνο αναδημιουργίας. 

Το άλλο θέμα είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή. Είναι σαφές ότι το άτομο αυτό θα επιλεγεί από την Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θα κάνει το σχεδιασμό μόνος του. Η παρουσία προσώπου που θα είναι το δεξί του χέρι στον τομέα του σχεδιασμού (που περιλαμβάνει και πολλή πρακτική δουλειά) είναι αυτονόητη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής έχει προληφθεί επίσημα από τις 27 Μαρτίου.

Πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Λουκάς Βύντρα, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Κάρι Αρνασον. Όλα δείχνουν, για πολλοστή φορά φέτος, μετατροπές στο κέντρο της άμυνας. Ο Φάνος Κατελάρης, που όποτε αγωνίστηκε σε εκείνη τη θέση πήγε καλά, θα πάρει εκ των ενδείξεων, τη μια θέση. Η απουσία του Ανδρέα Φιλιώτη λόγω καρτών, πιθανό να φέρει ξανά το Μάριο Δημητρίου στο πόστο με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να διεκδικεί και αυτός τη θέση.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση