ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μην… χρονίσουν

Η αναμονή για Τζίμη και Τ.Δ. συνεχίζεται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Οι μέρες περνούν, με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, να οδηγούν στο ότι ο Δημήτρης Χριστοφή θα παραμείνει στην Ομόνοια. Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες, είναι απλώς… ενδείξεις και πληροφορίες. Από τη στιγμή που η φημολογούμενη σύγκλιση απόψεων δεν παίρνει τη μορφή καταγραφής, επίσημης δηλαδή ανακοίνωσης, όλα αποτελούν έπεα πτερόεντα.

Ο κόσμος της ομάδας, περιμένει με αγωνία την χαρμόσυνη είδηση περί της παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Όπως και ο Πάμπος Χριστοδούλου, που ξέρει ότι η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη, αποτελεί πυλώνα για ένα πλάνο αναδημιουργίας. 

Το άλλο θέμα είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή. Είναι σαφές ότι το άτομο αυτό θα επιλεγεί από την Ομόνοια. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θα κάνει το σχεδιασμό μόνος του. Η παρουσία προσώπου που θα είναι το δεξί του χέρι στον τομέα του σχεδιασμού (που περιλαμβάνει και πολλή πρακτική δουλειά) είναι αυτονόητη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής έχει προληφθεί επίσημα από τις 27 Μαρτίου.

Πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Λουκάς Βύντρα, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Κάρι Αρνασον. Όλα δείχνουν, για πολλοστή φορά φέτος, μετατροπές στο κέντρο της άμυνας. Ο Φάνος Κατελάρης, που όποτε αγωνίστηκε σε εκείνη τη θέση πήγε καλά, θα πάρει εκ των ενδείξεων, τη μια θέση. Η απουσία του Ανδρέα Φιλιώτη λόγω καρτών, πιθανό να φέρει ξανά το Μάριο Δημητρίου στο πόστο με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να διεκδικεί και αυτός τη θέση.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X