ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κρίσιμο παιχνίδι...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Μια είναι η επιλογή να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, δύο στην έδρα μας. Οφείλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Θα πρέπει αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε κερδίσει την ΑΕΚ ξανά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο. «Είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Απέναντι μας θα έχουμε ένα ποιοτικό αντίπαλο.»

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα έδειξε αρετές, αλλά της λείπει η σταθερότητα ακόμα και μέσα στη διάρκεια ενός αγώνα. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε ώστε να παίρνουμε τους βαθμούς, όπως χρειαστεί. Πρέπει να υλοποιούμε το πλάνο μας για να έρχονται οι βαθμοί.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:«Η συμμετοχή των Βύντρα και Άρνασον είναι αμφίβολη. Θα τους περιμένουμε μέχρι την τελευταία προπόνηση. Απουσιάζει και ο Παναγιώτου λόγω καρτών.»

Για την προπώληση των εισιτηρίων:«Η προπώληση των εισιτηρίων είναι σε χαμηλά επίπεδα, ίσως λόγω και των γιορτών του Πάσχα. Αναμένουμε μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα και αύριο. Είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο και είμαστε υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε αυτόν τον στόχο.»

Για τον προγραμματισμό:«Ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται στο εξωτερικό. Θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Αξιολογούμε και εντοπίζουμε στόχους.Οι αποφάσεις για τον προγραμματισμό θα παρθούν μετά το τέλος των υποχρεώσεων μας. Κάποια δημοσιεύματα για αποχωρήσεις παικτών είναι αβάσιμα και μας δυσαρεστούν. Εμείς λέμε στους παίκτες μας να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση