ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει για…παράταση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ματ Ντάρμπισαιαρ: Πρώτος σε γκολ (22) πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (2505 λεπτά). Συνολικά, (περιλαμβανομένων και των ματς κυπέλλου και Γιουρόπα Λινγκ), τα γκολ του ανεβαίνουν στα 25. Σε μια χρονιά που η Ομόνοια απογοητεύει οικτρά, υπάρχει ένας παίκτης που προσφέρει δροσιά στον στεγνό κόσμο της ομάδας. 

Ο Άγγλος φορ, (σήμερα γιορτάζει τα 31 του χρόνια), εγκλιματισθείς άμεσα στο δικό μας ποδοσφαιρικό περιβάλλον, κόντρα στην εικόνα της ομάδας του, πυροβολεί ακατάπαυστα, φθάνοντας για την ώρα τα 25 γκολ, κάνοντας παράλληλα ρεκόρ καριέρας σε σημείο, πολύ μακράν από το προηγούμενο του (με τα χρώματα της Ρέξαμ, τη χρονιά 2005-06, είχε φθάσει στα 10).

Δεν είναι όμως μόνο η αποτελεσματικότητα που τον ανέβασε ψηλά στη συνείδηση του κόσμου της Ομόνοιας. Είναι και το ψηλό επίπεδο απόδοσης. Ελάχιστα είναι τα ματς, που δεν πήγε καλά. Και φυσικά ο επαγγελματισμός που τον διακατέχει.

Στο ματς με την ΑΕΛ πανηγύρισε έντονα το γκολ που πέτυχε μετά από το κλέψιμο στο Μιτρέα γιατί είχε …καιρό, (για τα δικά του στάνταρτς), να σκοράρει. Έμεινε άσφαιρος στα ματς με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

«Εδώ θα μείνω αφού έχω συμβόλαιο», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε μετά το ματς με την ΑΕΛ. Η Ομόνοια όμως, με βάση τις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει και παλιότερα, δεν θα αρκεστεί σε αυτό. Προχωρά στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου και κατ’ ακολουθίαν στην περεταίρω παραμονή του στο νησί.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση