ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύστημα…δυάδα

Έργο της δυάδας κλάσης ήταν η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ. Σε ένα ματς που ήταν ξανά αγωνιστικά ανεπαρκής, με κάποια φωτινά διαλειμματα στη επανάληψη, κατάφερε να φθάσει στους τρεις βαθμούς χάρη στην ποιότητα των δυο επιθετικών της που έλαμψαν ξανά. 

Ο Δημήτρης Χριστοφή πέτυχε το πρώτο γκολ, (ήταν ένα έργο ποδοσφαιρικής τέχνης), μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια που περιέλαβε άδειασμα δυο αντιπάλων και εκτόξευση τορπίλης που κατέληξε στα αντίπαλα δίκτυα, ενώ ο Ματ Ντάρμπισαιαρ… μυρίστηκε το λάθος του αντίπαλου αμυντικού Μιρτσέα, έκλεψε τη μπάλα την έκανε δική του, προχώρησε, και τη έστειλε στο πλεκτό για 22η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια πήρε χθες τη σημαντική νίκη που τη διατηρεί στο κυνήγι της ενδεχομένως προνομιούχας τέταρτης θέσης, αλλά από το μέτωπο των τραυματιών τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Ευτυχώς για τους πράσινους υπάρχει διακοπή λόγω του Πάσχα, οπότε υπάρχει περισσότερος χρόνος για τυχόν διαδικασία αποθεραπείας. Ο απολογισμός: Ο Λουκάς Βύντρα ένοιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, (δύσκολα προλαβαίνει το ματς με την ΑΕΚ), ο δε Θεοδόσης Κύπρου στον αστράγαλο. Αμφότεροι δεν μετείχαν στην αποστολή. Ο Καρ Αρνασον αποχώρησε από το ματς με πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Ανδρέας Φιλιώτης με πόνους στην ωμοπλάτη.

Πρόβλημα στον προσαγωγό αντιμετώπιζε από τις προηγούμενες μέρες και ο Σίλβα Κλέιτον με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ενδεκάδας. Όλοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση τους.

Οι ποδοσφαιριστές είναι από σήμερα σε άδεια λόγω Πάσχα, επανερχόμενοι στο γήπεδο για να προετοιμαστούν για το ματς με την ΑΕΚ (Σαββάτο 22 του μήνα) τη ερχόμενη Δευτέρα. Από το ματς θα απουσιάσει ο Ανδρέας Φιλιώτης λόγω καρτών. Συμπλήρωσε δυο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση