ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόμαχοκ και κλέψιμο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με αιφνιδιαστικό σουτ «αλά Τόμαχοκ», (αμάν γκολάρα), έξω από την περιοχή από το Δημήτρη Χριστοφή στην εκπνοή του ημιχρόνου και άλλο ένα από το Ματ Ντάρμπισαιαρ, (στο 75’ ο Μιτρέα έχασε το κοντρόλ, ο Άγγλος έφυγε μόνος και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα), η Ομόνοια κέρδισε την ΑΕΛ, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με όμορφο γκολ του Πίτι στο 68’,  πήρε σημαντική νίκη, μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό από την αντίπαλο και μένει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. 

Οι συνήθεις ύποπτοι, (ποιότητας και εκτελεστικής δεινότητας γαρ), ήταν οι αίτιοι για τη νίκη των πρασίνων που ήταν κακοί στο πρώτο μέρος και υποφερτοί στην επανάληψη ενώ ως γενική εικόνα ήταν καλύτεροι από ότι στα δυο προηγούμενα ματς.

Γενικά η Ομόνοια ήταν ως ομάδα ασπόνδυλη και ως εικόνα ξανά πλαδαρή, με το κύριο βραχυκύκλωμα να εμφανίζεται στο χώρο του κέντρου, όπου οι παίκτες ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο, χωρίς να βγαίνουν ευδιάκριτα οι ρόλοι μέσα στο γήπεδο. Ειδικά στο δημιουργικό τομέα, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Τα δυο γκολ άλλωστε είχαν την προσωπική σφραγίδα των σκόρερ, με το Χριστοφή σε ρόλο δημιουργού και εκτελεστή στο πρώτο και το Ντάρμπισαιαρ σε ρόλο…κλέφτη, στο δεύτερο. Χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα του Άγγλου στο γκολ, αφού είχε σκοράρει για τελευταία φορά στο ματς με την Ανόρθωση.

Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στην Ομόνοια. Λουκάς Βύντρα και Θεοδόσης Κύπρου δεν ήταν στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Καρ Αρνασον αποχώρησε από το ματς με μυϊκό πρόβλημα και ο Ανδρέας Φιλιώτης με πόνους στην ωμοπλάτη.

Χάνει το επόμενο παιχνίδι, ούτως ή άλλως, ο νεαρός αφού συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος. Θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο 22 Απριλίου.

 Εισιτήρια: 3047

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X