ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον «έκοψε» ο Πάμπος!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Πάμπος Χριστοδούλου σήκωσε μανίκια από την πρώτη ημέρα και ξεκίνησε την αξιολόγηση δεκάδων ποδοσφαιριστών, είτε αυτοί αποτελούν μέρος του υφιστάμενου ρόστερ της Ομόνοιας, είτε υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι.

Από το… κόσκινο του Κύπριου τεχνικού πέρασαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν «προκριθεί», είτε από τον Νίκο Νταμπίζα είτε από άτομα της διοίκησης. Πέραν όμως της αξιολόγησης - και ίσως μιας πρώτης διευκρινιστική επαφής – δεν προχώρησε καμία διαπραγμάτευση και δεν προέκυψε καμία συμφωνία πριν το τελικό ΟΚ του νέου προπονητή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αξιολόγησε και άλλα ονόματα, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και ένας… παλιός γνωστός. Ένας παίκτης με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, με τον οποίο μάλιστα ο Πάμπος Χριστοδούλου διατηρούσε στενές σχέσεις.

Και λόγω ακριβώς αυτή της σχέσης και του παρελθόντος που έχουν οι δύο άνδρες, προκάλεσε πολή μεγάλη εντύπωση ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κόπηκε από τον νέο τεχνικό της Ομόνοιας! Για την ώρα, δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι περισσότερο. Πολύ πιθανόν, όμως, οι εξελίξεις θα μας αναγκάσουν να επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση