ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιο κοντά στον ΠΑΟ (;)

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό στέλνουν τον Δημήτρη Χριστοφή στην Ελλάδα. Οι αναφορές είναι συχνές και με νέα ρεπορτάζ οι συνάδελφοι τονίζουν.

Δείτε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.sport24.gr

Eυνοϊκές περιστάσεις για τη μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στον Παναθηναϊκό, διαμορφώνονται στην Κύπρο. Η ήττα της Ομόνοιας από τον ΑΠΟΕΛ την άφησε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, 4 λιγότερους από την ΑΕΛ, που καταλαμβάνει την 4η που δίνει συμμετοχή στο Europa League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) και εφόσον η Ομόνοια ηττηθεί, τότε οι πιθανότητες να πάρει μέρος σε διοργάνωση της UEFA, θα μειωθούν δραματικά. Κάτι που αν συμβεί, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη συγκρότηση του ρόστερ, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπο Χριστοδούλου τον Ιούνιο του 2017.

Ήδη, στα social media οι οπαδοί της Ομόνοιας χρεώνουν στον Δημήτρη Χριστοφή ένα σημαντικό μερίδιο για την κακή πορεία της ομάδας, προσάπτοντας του αδιαφορία. Δεν είναι μυστικό ότι ο 28χρονος εξτρέμ δυσανασχετεί με την κατάσταση και η παραμονή του κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι…

Εδώ εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία και να αποκτήσει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Ο Χριστοφή αρέσει στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδης, μπορεί να αποδεσμευτεί εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιο του και ίσως οι εξελίξεις να προκύψουν συντομότερα του αναμενομένου.

ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

Το μικρό διαθέσιμο μπάτζετ και η έλλειψη οργανωμένου δικτύου σκάουτινγκ, οδηγούν τους Λυμπερόπουλο Ουζουνίδη στην παρακολούθηση της ελληνικής και της κυπριακής αγοράς. Ιδίως, για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προορίζονται για εναλλακτικές λύσεις με μικρό κόστος. Το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθούν επιλογές όπως οι Σάμπα, Ιβανόφ, Ρινάλντι ή Βέμερ σε παλαιότερη εποχή. Προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο, θα στραφούν σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X