ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλοι παρόντες, μέσα και ο λαός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σε κατάσταση πληρότητας υλικού, (μετά από πολύ καιρό), και με τον κόσμο στο πλευρό της, (μετά από αρκετό καιρό), η Ομόνοια παρατάσσεται την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο της πρωτεύουσας, με στόχο να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ μετά από τέσσερα «στεγνά» χρόνια.

Οι Άκης Ιωακείμ και Γέσπερ Φρέντμπεργκ, είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτουν τις επιλογές συγκρότησης ενδεκάδας στο απόλυτο. Επανέρχεται ο Ρενάτο Μαργκάσα που θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αναμένεται ότι θα γίνουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που παρατάχθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα που η ομάδα ήταν από μέτρια μέχρι κακή. Για παράδειγμα οι Φιλιώτης και Κωνσταντινίδης διεκδικούν τη θέσηστο δεξί άκρο της άμυνας με το Φιλιώτη να «παίζει» και για αριστερός winger.

Οι φίλοι της Ομόνοιας, με τους οργανωμένους να έχουν εκδώσει ανακοίνωση επανόδου, έχουν στη διάθεσή τους 2200 εισιτήρια για το Βόρειο πέταλο του σταδίου ΓΣΠ. Από σήμερα (αν έχουν παραμείνει διαθέσιμα εισιτήρια), τίθενται στη διάθεση απάντων, αφού μέχρι χθες είχαν προτεραιότητα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση