ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συμφωνήσαμε με Cyta»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την νέα χρονιά, αλλά και τον χθεσινό αγώνα πετόσφαιρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Έχουμε ενώπιον μας ένα από τους 8 τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο την έξοδο την Ευρώπη. Ο Απόλλωνας έχει αποδείξει πως δίκαια είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δίκαια διεκδικεί τον τίτλο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.. Μπορεί να στερούμαστε τον κόσμο, όμως θέλουμε την νίκη. Δεν έχουμε κερδίσει φέτος τον Απόλλωνα, παρά το ότι στα 2 παιχνίδια του ΓΣΠ εδικαιούμασταν την νίκη. Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της αύριο. Από σήμερα όλοι συμμετέχουν στις προπονήσεις, μαζί και οι διεθνείς. Ο Μαργκάσα θα είναι απών λόγω τιμωρίας.»

Για το άδειο γήπεδο:

«Είναι ένα μειονέκτημα για μας.Υπάρχουν άλλες ιδιαιτερότητες και παράμετροι που νιώθεις ότι παίζεις στην έδρα σου. Δεν είναι δικαιολογία το ότι παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Δικαίωμα εισόδου έχουν οι συνταξιούχοι, οι μητέρες με μικρά παιδιά και όσοι είναι σε αναπηρικό τροχοκάθισμα.»

Για Άρνασον:

«Ο Άρνασον έχει ένα 90λεπτο στα πόδια του. Λέγαμε πως μετά την διακοπή θα είναι έτοιμος. Είναι μια πολύ σημαντική επιστροφή για μας. Ήρθε σε μια περίοδο καθοριστική για μας. Ο παίκτης είναι καλά και επέστρεψε. Περιμένουμε να μας βοηθήσει σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο.»

Για τα τηλεοπτικά:

«Ο σύλλογος έχει αποδεχτεί την πρόταση της Cyta. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε με τις υπογραφές των συμβολαίων τις επόμενες μέρες. Απομένουν κάποια διαδικαστικά και οι υπογραφές συμβολαίων.»

Για τα κριτήρια Μαρτίου:

«Η Ομόνοια ετοιμάζεται σε λίγο να παραδώσει τον φάκελο για τα κριτήρια του Μαρτίου. Είναι ένα σημαντικό βήμα για εξυγίανση μετά τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η συμβολή του κόσμου με τα εισιτήρια διαρκείας είναι σημαντική και τον ευχαριστούμε. Είναι επίσης σημαντικό να αγκαλιάσουν όλοι αυτή την νέα προσπάθεια.»

Για την νέα χρονιά:

«Η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου έχει βοηθήσει στην άνοδο των διαρκείας. Αυτό που εισπράττουμε είναι η αποδοχή του νέου προπονητή από την πλειονότητα των οπαδών μας. Η νέα χρονιά αποτελεί πρόκληση και θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Θέλουμε να ενισχυθούμε και αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί του χρόνου.»

Για τον χθεσινό αγώνα πετόσφαιρας: 

«Ήταν πολύ ευχάριστο αυτό που ζήσαμε χθες. Χάρηκαν όλοι το παιχνίδι. Η ομάδα μας έκανε μια πειστική εμφάνιση . Οι ποδοσφαιριστές μας πήγαν, είδαν το παιχνίδι και απόλαυσαν την βραδιά. Ήταν κάτι σημαντικό για όλους μας. Σε ευρύτερο πλαίσιο, μας έχει λείψει ένας τίτλος.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση