ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ορέγονται Τουρέ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ενώ στην Ομόνοια έχουν ήδη συντονιστεί στο κανάλι του σχεδιασμού, με… παρουσιαστή τον Πάμπο Χριστοδούλου, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει ανυπόμονα τις προσθήκες που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα, (οι αρχικές εκτιμήσεις τις ανεβάζουν στις 6 -7), υπάρχει ασφαλώς και η αντίθετη φορά των πραγμάτων. 

Μπλάτι Τουρέ. Ναι, Μπλάτι Τουρέ. Όπως μαθαίνει το 24sports, ο νεαρός, (γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1994), Αφρικανός, βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο αρκετών σκάουτερς, που δουλεύουν για λογαριασμό Ευρωπαϊκών ομάδων. Οι μετοχές του ποδοσφαιριστή έχουν ανέβει κατακόρυφα, λόγω των θετικών εμφανίσεων του στο πρόσφατο Αφρικα Καπ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της Μπουρκίνα Φάσο.

Το «γλυκοκοίταγμα» των σκάουτερς προς τον Ιβοριανό (στη Μπουρκίνα Φάσο, όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται λόγω της εθνικότητας της μητέρας του, έχων δικαίωμα επιλογής εθνικής ομάδας), είναι βεβαίως στα υπόψη της «πράσινης» διοίκησης, που ασφαλώς και δεν θα είναι αρνητική σε περίπτωση που παρουσιαστεί ενώπιον της επίσημη, (εννοείται συμφέρουσα), πρόταση για τον Αφρικανό. Άλλωστε αυτό έχει κάνει και λίαν προσφάτως με τους Κίλιαν Σιέρινταν και Μάριν Ορσουλιτς.

Ο Μπλάτι Τουρέ άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ισπανικη Ράγιο Βαγιεκάνο β’ και στη συνέχεια πήγε στην Ουέλβα β.’Ακολούθως αποκτήθηκε σαν δανεικός από την Γαλλική Εβιάν όπου έπαιξε και στην πρώτη και στην δεύτερη ομάδα. Στην Ομόνοια έχει φέτος 21 συμμετοχές.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X