ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο του μέλημα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Ήδη ξεκινήσαμε. Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε άμεσα στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και θα ξεκινήσουν μαζί με τον προπονητή και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού».

Αυτά είπε, ανάμεσα σε άλλα, για το σχεδιασμό της χρονιάς 2017-18 ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95,0 στην εκπομπή «Επέλαση» με τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Νικολάου.

Τα περί τεχνικού διευθυντή, τα ξεπερνάμε (είναι πάντως κοντά ο νέος τεχνικός διευθυντής με το Γέσπερ Φρέντμπεργκ και άλλους δυο, να είναι υποψήφιοι για τα θέση). Αυτό που ξεχωρίζουμε από τα λεχθέντα, είναι το εξής: «Ήδη ξεκινήσαμε».

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, (που δόξα τω Θεώ έχει μπροστά του αρκετό χρόνο για να σχεδιάσει την ομάδα της νέας σεζόν), έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά, με πρώτο μέλημα την αξιολόγηση του υλικού που έχει στη διάθεση του.

Ασφαλώς και έχει γνώση των ποδοσφαιριστών, με κάποιους εκ των οποίων έχει συνεργαστεί… σωματειακά, αλλά και στην εθνική, (Ρενάτο Μαργκάσα, Καρλίτος, Κωνσταντίνος Παναγή), αλλά, άλλο η εκ του μακρόθεν γνώση και άλλο η εκ του σύνεγγυς και κυρίως εκ των πραγμάτων επιβαλλόμενη. Ο Κύπριος κόουτς άρχισε την αξιολόγηση του υλικού που έχει στα χέρια του για να καταλήξει σε αυτούς που θα στηρίξει την προσπάθεια της Ομόνοιας κατά τη νέα χρονιά.

Θυμίζουμε ότι μόλις πέντε συμβόλαια ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου δυναμικού, λήγουν τον Μάιο. Πρόκειται γι’ αυτά των Ντάριο Κρέσιτς, Καρλίτος, Γκεόργκε Φλορέσκου, Ονησίφορο Ρουσιά και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια, από τον ΠΑΟΚ.

Το πόσες (και κυρίως ποίες) προσθήκες θα γίνουν, θα το αποφασίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Για να στήσει, (κατά τις ενδείξεις έγκαιρα), ένα ρόστερ ποιότητας τέτοιας που θα αποπειραθεί με καλές πιθανότητες να πραγματοποιήσει το άλμα κορυφής. Αυτός είναι άλλωστε ο επισήμως τεθείς στόχος.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X