ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος οι σωστές επιλογές»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή, στο υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο, στην Εθνική, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

Για το θέμα του προπονητή: «Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος πραγματοποιεί συναντήσεις και συζητήσεις με υποψήφιους. Δεν υπάρχει διάθεση να εγκλωβιστεί σε χρονοδιαγράμματα. Μόλις ο πρόεδρος τελειώσει τις επαφές του, το όλο θέμα θα μπει στη τελική ευθεία. Ο Βασικός στόχος είναι να γίνουν σωστές επιλογές ώστε να επανέρθει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο επιτελείο: «Έχετε απόλυτο δίκαιο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο. Αυτό δίνει στο Δ.Σ. ευχέρεια χρόνου, στο να γίνουν οι επιλογές που πρέπει και όχι υπό τη βιασύνη του χρόνου. Υπάρχει πιθανότητα η υφιστάμενη προπονητική ομάδα να συνεχίσει μέχρι και το τέλος της σεζόν, ανάλογα με την επιλογή του προπονητή».

Για την αργοπορία στο θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει καμιά διάθεση για να λειτουργήσει το όλο θέμα βάση χρονοδιαγραμμάτων. Η προτεραιότητα είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές. Είχαμε πει πως θα ήταν καλό να είχαμε προπονητή αυτή την περίοδο, όμως κρίνεται καλύτερο να γίνει μια προσεγμένη επιλογή. Οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και αυτό είναι προτεραιότητα για το Δ.Σ».

Για τους 6 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Κύπρου: «Είναι κάτι ευχάριστο για εμάς. Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να κρατούμε τους ποδοσφαιριστές μας σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να παίζουν με τις Εθνικές τους. Είναι χαρά μας που δυο παιδιά δικά μας διακρίνονται. Συνολικά αυτή την περίοδο απουσιάζουν 12 ποδοσφαιριστές με τις Εθνικές τους, περίπου μισή ομάδα».

Για τα τηλεοπτικά: «Ο σύλλογος δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία μετά το 2019. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και δεν έχουμε υπογράψει κάτι».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Από χθες οι ποδοσφαιριστές μας επανήλθαν στις προπονήσεις. Την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό και μετά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε τη νίκη, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Έγιναν λάθη και ελπίζουμε πως θα είναι η τελευταία χρονιά που η ομάδα παλεύει για τέτοιους στόχους (Ευρώπη). Είναι σημαντικό και για τα κριτήρια. Ο κόσμος είναι σημαντικό να ανανεώσει τα διαρκείας του, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει πέραν των 2 χιλιάδων. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Είναι σημαντικό καθώς στην επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχουν διακανονισμοί και η ομάδα θα είναι σε καλύτερη θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση